El 23 de desembre se celebrarà al Vendrell el 3r Torneig Solidari d’Hoquei Patins de Serveis Mèdics Penedès

des. 6, 2023

El torneig compta amb la participació del CE Noia Freixenet, Club Patí Calafell, CE Vendrell i Igualada Hoquei Club.

Per recaptar fons, s’han organitzat diversos sorteigs amb lots de productes, amb butlletes a un preu de 5€, els quals aniran íntegrament a l’aportació solidària.

El Vendrell, 30 de novembre de 2023.- Serveis Mèdics Penedès (SMP) anuncia la tercera edició del Torneig Solidari d’Hoquei Patins, que tindrà lloc el proper 23 de desembre al Pavelló Quim Tomàs del Vendrell. L’esdeveniment, que ja s’ha establert com un punt de trobada clau per als aficionats a l’hoquei, promet emocions fortes i solidaritat.

La presentació oficial del torneig es va celebrar recentment a les instal·lacions de SMP El Vendrell, amb la presència destacada de l’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez. Aquest acte va servir per a donar detalls sobre l’esdeveniment i reafirmar el compromís de SMP i els clubs participants amb les causes socials.

Aquest any, el torneig compta amb la participació de quatre equips de renom: CE Noia Freixenet, Club Patí Calafell, CE Vendrell i Igualada Hoquei Club. Els enfrontaments prometen ser de gran nivell, amb jugadors disposats a donar el millor d’ells mateixos per una causa noble.

El President de SMP, Josep Panyella, va destacar durant la presentació que l’objectiu d’aquest torneig és donar suport a entitats socials de les comarques de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf. En aquesta ocasió, els beneficiaris seran Creu Roja i Nens del Vendrell. Per recaptar fons, s’han organitzat diversos sorteigs amb lots de productes, amb butlletes a un preu de 5€, els quals aniran íntegrament a l’aportació solidària.

Un aspecte destacat d’aquesta edició és la col·laboració de l’artista Fèlix Plantalech, qui ha dissenyat una obra d’art especial que serà entregada a tots els jugadors participants del torneig.

Durant la presentació, també es va realitzar el sorteig d’emparellaments. La primera eliminatòria, que començarà a les 17.45h, enfrontarà el Noia amb el Calafell, mentre que la segona, programada per a les 19h, serà entre l’Igualada i El Vendrell. La gran final se celebrarà a les 20.15h.