Firart SMP 2023: Celebrant un èxit encara més gran

set. 1, 2023

Aquesta edició del Firart SMP ha arribat al seu final, i estem encantats de compartir les bones notícies amb tots vosaltres: ha estat un èxit encara més gran que l’anterior edició. Aquesta celebració de l’art a Vilafranca del Penedès ha superat les expectatives en molts aspectes, i volem destacar algunes de les fites més destacades d’aquest any.

Una de les principals novetats de l’anterior edició va ser la substitució de la subasta tradicional per un sorteig. Aquest canvi va tenir una gran acollida per part del públic. Els fons recaptats d’aquest sorteig es van destinar a la Fundació de la Festa Major, que es dedica a fer de la Festa Major de Vilafranca una celebració inoblidable per a tots els seus habitants.

Els artistes que van participar en el Firart SMP també van ser beneficiaris d’aquest èxit. Aquest any, van rebre un percentatge més alt de les vendes, reconeixent així el seu talent i la seva contribució a aquesta celebració de l’art. Aquesta iniciativa busca valorar el treball dels artistes locals i retribuir-los de manera justa.

Una de les alegries més grans d’aquesta edició va ser l’increment de les vendes d’art any rere any. Això demostra l’interès i l’apreciació creixents de l’art a la nostra comunitat. És un testimoni de la riquesa de la creativitat local i de com aquest esdeveniment ha contribuït a enfortir la cultura artística de Vilafranca.

És important destacar que aquest projecte no té ànim de lucre per Serveis Mèdics Penedès. La nostra implicació en el Firart SMP va més enllà del benefici econòmic, ja que estem compromesos a fomentar l’art i la cultura a la nostra comunitat i a contribuir al seu creixement i prosperitat.

Volem agrair a tots els qui van fer possible aquesta edició del Firart SMP, des dels artistes fins als visitants, als patrocinadors i als col·laboradors. La vostra passió i suport fan possible aquesta celebració de l’art, i estem emocionats per veure com aquest esdeveniment continua creixent any rere any. És un testimoni de la riquesa i la vitalitat de la nostra comunitat i de la seva apreciació per l’art. Junts, estem construint un futur més ric i més creatiu per a Vilafranca del Penedès.