SMP i AMICRET: Les Litografies Exclusives del Cartell “Músiques del Retaule”

ag. 5, 2023

Estem emocionats d’anunciar una col·laboració única entre SMP i AMICRET que celebra l’art i la solidaritat de la manera més especial. Presentem les litografies exclusives del cartell “Músiques del Retaule”, una obra única i carregada d’expressió creada per l’artista Jordi Santacana, originari de Vilanova i amb un renom internacional. En aquesta obra, Santacana captura el retaule d’una manera que fa que l’espectador se senti part d’aquesta escena. La seva representació és vibrant, sensible i plena de vitalitat, demostrant la seva mestria com a artista. El que fa aquesta iniciativa encara més especial és que cada una de les litografies està signada i numerada personalment per l’artista, cosa que les converteix en autèntiques peces de col·leccionista. I tot i que la seva qualitat és indiscutible, els preus són assequibles perquè tothom pugui tenir l’oportunitat de posseir una obra d’art d’aquest calibre. El millor de tot és que una part dels beneficis obtinguts de la venda d’aquestes litografies es destinarà a Càritas Interparroquial de Vilanova i la Geltrú. Aquesta entitat ha estat ajudant als sectors més desfavorits de la nostra comunitat des de 2017, oferint suport i recursos als que més ho necessiten. Amb aquesta col·laboració, fem una crida a la consciència i a la solidaritat a través de l’art. Demostrant com la creativitat pot ser una força transformadora i com junts podem fer una diferència real en les vides de moltes persones. Aquesta és una oportunitat única per adquirir una obra d’art excepcional i contribuir a una causa noble. No deixeu que aquesta oportunitat única us passi per alt.