Un Conveni Ambicios per a la Cultura i la Solidaritat: SMP i AMICRET Unides

ag. 3, 2023

És un pla que ens omple d’orgull i emoció anunciar una col·laboració a llarg termini que celebra la cultura, la música, la solidaritat i la salut mental. Serveis Mèdics Penedès (SMP) ha establert un conveni especial amb AMICRET per a la celebració de cicles de concerts de “Música del Retaule” durant les edicions dels anys 2023 al 2027, un compromís de 5 anys destinat a convertir aquests cicles de concerts en autèntics festivals musicals. Els cicles de concerts de “Música del Retaule” tindran lloc a la Parròquia de Santa Maria de la Geltrú al final de setembre i al llarg d’octubre de cada any. Aquesta unió té múltiples finalitats i beneficis que són fonamentals per a la nostra comunitat: Continuïtat i Creixement: Aquesta col·laboració té com a objectiu passar d’un simple cicle de música a una veritable experiència festivalera. Durant 5 anys, podrem gaudir de 5 concerts únics i inoblidables. Lloc de Trobada Multifuncional: Els concerts es realitzaran en un entorn especial, la Parròquia de Santa Maria, que compta amb un Retaule barroc policromat del segle XVIII dedicat a l’Assumpció de Maria. Aquesta atmosfera única ajuda a fusionar la música sacra de les diferents formacions artístiques amb el caràcter acollidor del públic assistent. Salut Mental i Benestar: A més de la música, aquests concerts tenen una funció vital com a eina per al benestar mental. Ens ajuden a adquirir força mental per fer front als desafiaments quotidians amb més eficiència, millorar l’estat d’ànim i estimular la intel·ligència emocional. Participació Solidària: En cas que aquests concerts generin beneficis, aquests seran destinats a Càritas Interparroquial de Vilanova i la Geltrú, una entitat que està treballant incansablement per ajudar els sectors socials més desfavorits des de l’any 2017. Aquesta és una mostra clara de com la cultura, la música i la solidaritat poden unir-se per donar forma a una iniciativa que té un impacte real a la nostra comunitat. La col·laboració de SMP i AMICRET representa una gran aposta per a la cultura, el benestar i la solidaritat, i estem emocionats de ser part d’aquesta experiència única. La vostra salut sempre serà el nostre principal repte, i aquesta iniciativa cultural i solidària s’ajusta perfectament a aquesta missió.