Serveis Mèdics Penedès: Patrocinant “L’esperit del Bosc” de Miquel Florido

jul. 12, 2023

Serveis Mèdics Penedès està encantat de donar suport a l’obra “L’esperit del Bosc” de Miquel Florido, un llibre inspirat en els relats escrits pels estudiants de l’escola de Sant Quintí. Aquesta obra, presentada al Consell Comarcal, és una oportunitat per celebrar la creativitat local i fomentar la lectura i la participació dels més joves en l’art de l’escriptura.

“L’esperit del Bosc” no només és un llibre, sinó també una col·laboració comunitària que ha arribat a la vida gràcies als estudiants de l’escola de Sant Quintí. La inspiració per a aquesta obra va sorgir de les seves pròpies paraules i narracions, mostrant la importància de donar veu als joves i promoure la seva creativitat.

Un dels aspectes més notables d’aquesta iniciativa és la connexió amb l’associació de donants de sang de l’Alt Penedès. El relat sobre la sang que es presenta en aquest llibre serà un obsequi per als donants de sang, ressaltant la importància de la donació de sang per a la comunitat i com la literatura pot servir com a eina de reconeixement i consciència.

Serveis Mèdics Penedès està orgullós de patrocinar aquest projecte que promou la creativitat, la cultura i la solidaritat a la nostra comunitat. La nostra implicació en aquesta iniciativa reflecteix el nostre compromís amb el benestar i la cultura locals, així com el suport als joves talents i a les associacions que fan una diferència positiva a la nostra comunitat.

Agraïm a Miquel Florido, als estudiants de l’escola de Sant Quintí i a l’associació de donants de sang de l’Alt Penedès per la seva dedicació i esforç en aquest projecte que uneix la literatura i la solidaritat. Esperem que “L’esperit del Bosc” inspire la pròxima generació d’escriptors i fomenti la donació de sang com un acte de generositat i amor a la comunitat.