SMP Presenta: El Cartell de Firart – Una Oportunitat Única

jul. 5, 2023

Estem emocionats d’anunciar una novetat que farà que aquesta edició de Firart SMP sigui inoblidable. El talentós artista Vives Fierro ha creat un cartell que és una autèntica obra mestra, que reflecteix la seva visió artística única. El FIRART no només celebra l’art sinó que també busca fer la diferència a través de la solidaritat. En aquesta ocasió, estem orgullosos de posar a la venda 100 litografies exclusives del cartell, totes elles signades i numerades personalment per l’artista. I ho millor de tot, aquestes peces úniques estaran disponibles a un preu assequible de 25€. El que fa aquesta iniciativa encara més especial és que tots els beneficis obtinguts de la venda d’aquestes litografies es destinaran a EL TURÓ Salut Mental, una entitat que treballa incansablement per proporcionar suport i recursos a aquells que pateixen problemes de salut mental. Aquest projecte artístic i solidari té un objectiu fonamental: conscienciar sobre la importància de la salut mental i promoure la inclusió social a través de l’art. Vives Fierro, reconegut per la seva creativitat visionària i la seva habilitat per captar l’emoció humana en cada traç, ha expressat la seva emoció en ser part d’aquesta iniciativa. SMP FIRART i Vives Fierro s’uneixen per crear una experiència artística que no només serà visualment captivadora sinó que també farà una diferència real en les vides de moltes persones. Junts, demostrem com l’art pot ser una eina de transformació social i un mitjà per a la consciència i la solidaritat.