Innovació en el Lliurament d’Imatges Mèdiques: Una Mirada Cap al Futur

jul. 1, 2023

A Serveis Mèdics Penedès, estem emocionats d’anunciar una important millora en la forma en què els nostres pacients reben i accedeixen a les seves imatges mèdiques. Hem adoptat una solució innovadora que no només ens acosta a un món més sostenible sinó que també millora significativament l’experiència dels pacients. Adéu als Discs Compacts: Benvingudes les Etiquetes Identificatives En el marc del nostre compromís continu amb la innovació i la sostenibilitat, estem reemplaçant l’ús de discs compacts per etiquetes identificatives per a lliurar les imatges dels estudis realitzats pels nostres equips de diagnosi per imatge. Aquest canvi té múltiples beneficis tant per als pacients com per al medi ambient. Beneficis de les Etiquetes Identificatives: Sostenibilitat: Reduïm significativament la utilització de materials físics com els discs compacts, contribuint a la disminució de residus i a la conservació del medi ambient. Agilitat i Accessibilitat: Amb aquest nou format, les imatges estan immediatament disponibles mitjançant una plataforma web segura. Això significa que els pacients poden accedir a les seves imatges mèdiques des de qualsevol centre mèdic o dispositiu amb connexió a internet. Ja no cal portar els discs físics per a cada consulta o segona opinió. Seguretat i Confidencialitat: Hem implementat mesures de seguretat avançades per garantir que les dades i imatges es mantinguin privades i només siguin accessibles pel pacient i professionals mèdics autoritzats. Instruccions per a Accedir a les Teves Imatges Mèdiques: Accedeix a la següent adreça web: https://www.dpi.smp.cat/consulta.html Omple els camps requerits amb la informació personal que apareix a l’etiqueta identificativa del teu estudi mèdic. Amb aquesta transició cap a les etiquetes identificatives, estem simplificant i millorant la manera com els nostres pacients gestionen i accedeixen a les seves imatges mèdiques. Aquest canvi és una manifestació més del nostre compromís en proporcionar la millor atenció possible, alhora que reduïm l’impacte ambiental i fomentem pràctiques més sostenibles. Ens sentim emocionats per aquesta nova etapa i confiem que els nostres pacients apreciaran la facilitat i l’eficàcia d’aquest nou sistema d’entrega i accés a les imatges mèdiques. Per a preguntes o assistència, no dubteu a contactar-nos. La vostra salut és la nostra prioritat número u, i estem aquí per a ajudar-vos en cada pas de la vostra atenció mèdica. Moltes gràcies per confiar en Serveis Mèdics Penedès com a vostre proveïdor de serveis de diagnosi per imatge. Estem emocionats per aquesta nova etapa cap a un futur més eficient i sostenible.