Serveis Mèdics Penedès: Patrocinadors del Torneig Cavastick 2023

juny 15, 2023

Estem emocionats d’anunciar la nostra participació com a patrocinadors del Torneig Cavastick 2023, un esdeveniment esportiu que celebrem a Sant Sadurní d’Anoia les dates del 16, 17 i 18 de juny. Aquest torneig promou l’esperit esportiu i la passió per l’hoquei entre els més joves i ofereix una plataforma única per al desenvolupament de les seves habilitats i talents.

El Torneig Cavastick presenta diferents categories que inclouen Escoleta, Prebenjamí, Benjamí i Aleví, amb partits programats per a cada grup de jugadors al llarg de tres emocionants dies de competició. Aquesta organització minuciosa assegura una programació coherent i ajustada per a cada edat, oferint a tots els participants una oportunitat justa i emocionant de demostrar les seves habilitats i gaudir de l’hoquei.

Serveis Mèdics Penedès valora la importància de l’esport en el desenvolupament físic i emocional dels joves. L’hoquei és una forma excepcional de fomentar la disciplina, el treball en equip i els valors esportius. A través del patrocini del Torneig Cavastick, reafirmem el nostre compromís amb la salut i el benestar de la comunitat.

Estem orgullosos de ser part d’aquesta iniciativa que fomenta l’activitat esportiva i promou valors com la competència leial, el respecte i l’esperit de superació. El Torneig Cavastick és una celebració de l’esperit esportiu que reuneix a jugadors, entrenadors, famílies i aficionats per gaudir en un ambient saludable i amigable.

Agraïm als organitzadors del Torneig Cavastick per la seva dedicació en la promoció de l’esport i la formació dels joves. Esperem que aquest torneig sigui un èxit i que inspire als més joves a seguir les seves passions esportives i a fer-ho amb determinació i respecte.

Estem ansiosos d’assistir i gaudir d’aquest emocionant esdeveniment esportiu al costat de tota la comunitat de Sant Sadurní d’Anoia.