Clausura de Temporada: Radio Vilafranca Parlem d’Hoquei i Serveis Mèdics Penedès Premien els Talents Locals

juny 14, 2023

La temporada del programa “Parlem d’Hoquei” de Radio Vilafranca ha arribat al seu emocionant final. Aquest programa, dirigit per l’emblemàtic Josep Gumà, ha estat un referent per a la comunitat de Vilafranca i els amants de l’hoquei local. A Serveis Mèdics Penedès, estem orgullosos de ser els patrocinadors d’aquesta iniciativa i d’haver estat partícips de la seva clausura.

“Parlem d’Hoquei” ha estat molt més que un programa de ràdio; ha estat una finestra a l’apassionant món de l’hoquei local. Ha donat veu als jugadors, entrenadors, i totes les persones que fan possible aquest esport a la nostra comunitat. A través d’entrevistes, comentaris i anàlisis, el programa ha creat una plataforma per compartir històries, èxits i desafiaments d’aquest esport tan estimat.

En la clausura d’aquesta temporada, volem destacar l’aportació de Josep Gumà, una figura respectada i admirada a la nostra comunitat, i el seu treball incansable en la promoció de l’hoquei a Vilafranca. La seva passió i dedicació s’han traduït en un programa de gran qualitat que ha connectat amb l’audiència i ha fet créixer la comunitat de l’hoquei local.

En reconeixement a aquesta tasca i per incentivar els talents emergents de l’hoquei a la nostra comunitat, Serveis Mèdics Penedès té l’honor de patrocinar els premis als talents de l’hoquei local en aquesta clausura de temporada. Aquests premis reconeixen l’esforç, la dedicació i l’excel·lència dels jugadors que han destacat durant aquest any.

És un orgull per a nosaltres ser part d’aquesta iniciativa i contribuir a la promoció de l’hoquei local. L’hoquei no només és un esport, sinó també una font d’unió i de valors que enriqueix la nostra comunitat. Estem compromesos a seguir donant suport a l’esport local i a tots els qui treballen durament per fer-lo créixer.

Agraïm a Radio Vilafranca, a Josep Gumà i a tots els implicats en “Parlem d’Hoquei” per la seva passió i dedicació a l’hoquei a la nostra comunitat. Esperem amb interès la propera temporada i continuar compartint les emocions i els èxits de l’hoquei local. Junts, continuarem fent de Vilafranca un lloc on l’hoquei sigui una font d’orgull i una expressió de la nostra força comunitària.