Serveis Mèdics Penedès: Recolzant el Talent Local en la Publicació del Primer Llibre de Gerard Ferret Colomer

juny 8, 2023

La publicació d’un llibre és un moment significatiu en la vida d’un autor, especialment quan aquest autor és un jove amb una passió pel coneixement i la història de la seva comunitat. Serveis Mèdics Penedès té l’orgull d’haver recolzat en forma de patrocini a Gerard Ferret Colomer en la publicació del seu primer llibre titulat “L’Ateneu Obrer Vilafranquí: Auge i Espoli (1885-1972).”

Aquest llibre és molt més que un projecte literari; és un testimoni de la passió de Gerard per la història i la cultura de Vilafranca del Penedès. En les seves pàgines, l’autor planteja una mirada profundament investigada i reflexiva sobre l’evolució de l’Ateneu Obrer Vilafranquí, una institució clau de la nostra comunitat al llarg de gairebé un segle.

L’Ateneu Obrer Vilafranquí ha estat un centre de debat, educació i cultura al llarg de la seva història. Aquest llibre explora el seu auge i els reptes que va enfrontar, així com el seu paper com a espai per a la vida cultural i política a Vilafranca.

El patrocini de Serveis Mèdics Penedès en aquest projecte no només celebra la passió de Gerard Ferret Colomer per la història local, sinó que també destaca la importància de donar suport als joves talents de la nostra comunitat. La història local és fonamental per comprendre la nostra identitat i el nostre futur, i la recerca i escriptura de Gerard contribueixen a enriquir la nostra comprensió de Vilafranca del Penedès.

Estem emocionats de ser part d’aquesta iniciativa i esperem que aquest llibre inspiri altres joves a explorar la història i la cultura de la nostra comunitat. La passió i el compromís de Gerard ens recorden la importància de donar suport als talents locals i de fomentar la curiositat i la recerca en la pròpia comunitat.

Agraïm a Gerard Ferret Colomer per la seva dedicació a la història de Vilafranca i per compartir aquesta obra amb la nostra comunitat. Esperem que aquest sigui només el començament d’una carrera prolífica en la recerca i la divulgació de la nostra rica història local.