Serveis Mèdics Penedès: Suport a la Solidaritat en el Sopar Solidari de Musicveu Pinnae en Benefici de Joan Petit

maig 28, 2023

La solidaritat i la gastronomia es van donar cita en una nit inoblidable en l’hotel Font de la Canya de Cal Blai. El Musicveu Pinnae va organitzar un sopar solidari extraordinari, que va comptar amb la participació de xefs d’estrella Michelin, en benefici de Joan Petit, una fundació dedicada a ajudar nens amb càncer. Serveis Mèdics Penedès es va sumar a aquesta iniciativa de generositat i solidaritat per fer presència en aquesta memorable nit.

L’espai de l’hotel Font de la Canya va ser l’escenari perfecte per a aquesta experiència culinària única. Els xefs d’estrella Michelin van combinar les seves habilitats culinàries amb productes locals d’alta qualitat per oferir una selecció de plats excepcionals que van deleitar els comensals. Va ser una oportunitat per gaudir de la gastronomia d’alt nivell i, al mateix temps, contribuir a una causa noble.

La Fundació Joan Petit té com a missió donar suport als nens que pateixen càncer i les seves famílies. Els fons recaptats en aquest sopar solidari seran destinats a oferir suport mèdic i psicològic, així com recursos i programes educatius per a aquests valents nens. La solidaritat demostrada en aquest esdeveniment ajuda a fer la diferència en les vides d’aquests joves lluitadors.

Serveis Mèdics Penedès està fermament compromès amb la comunitat i amb la promoció de la salut i el benestar. La nostra participació en aquest sopar solidari és una extensió natural dels nostres valors i dels nostres esforços per donar suport als més vulnerables. És un honor haver format part d’aquesta iniciativa i contribuir a fer possible aquesta tasca tan important.

La nit va ser un recordatori de com podem unir-nos com a comunitat per fer la diferència en les vides de les persones que més ho necessiten. Volem expressar el nostre agraïment als xefs, a Musicveu Pinnae i a tothom qui va participar en aquest sopar solidari per la seva generositat i compromís envers una causa tan noble. Junts, estem fent un canvi positiu en el món, i esperem continuar treballant per un futur més brillant i esperançador per a tots els nens amb càncer i les seves famílies.