Èxit Assolit a les Fires de Maig: 70 Nous Donants de Medul·la Òssia

maig 16, 2023

Les Fires de Maig d’enguany han estat un veritable triomf per Serveis Mèdics, i estem emocionats de compartir les bones notícies amb tots vosaltres. Hem aconseguit sumar 70 nous donants de medul·la òssia al Registre de Donants, i això és més que un èxit, és una fita extraordinària! La nostra decisió d’abordar la causa de la leucèmia i promoure la donació de medul·la òssia en aquesta celebració local ha tingut un impacte impressionant. Cada donant pot significar una oportunitat de vida per a aquells que lluiten contra la leucèmia i altres malalties de la sang. És un gest que pot canviar vides i oferir esperança a les persones i les seves famílies en moments de gran necessitat. Moltes persones encara no coneixen la importància de la donació de medul·la òssia i com es pot convertir en l’única esperança per a aquells amb malalties de la sang. La vostra resposta positiva a la nostra crida a la solidaritat i la donació és un pas enorme cap a la sensibilització pública i el suport a aquesta causa noble. SMP amb el suport dels voluntaris, hem informat i assessorat els participants i els visitants de les Fires de Maig sobre com es pot convertir en donant de medul·la òssia. A més, hem proporcionat explicacions detallades sobre el procés de donació, eliminant molts dels mites que envolten aquest acte de generositat. La donació de medul·la òssia és una oportunitat d’ajudar a aquells que necessiten esperança i suport en els moments més difícils de les seves vides. No podríem haver aconseguit aquest èxit sense la generositat i la resposta positiva de la nostra comunitat. Ara, gràcies a aquesta campanya d’èxit, 70 persones més s’han ofert com a donants potencials, augmentant significativament les possibilitats que aquells que necessitin una medul·la òssia compatible la trobin. Continuarem treballant per sensibilitzar sobre la importància de la donació de medul·la òssia i fomentar la generositat i la comprensió de la causa. No deixarem de donar suport a aquells que necessiten aquest tipus de trasplantament i de donants compatibles. Moltes gràcies a tots els implicats i als nous donants de medul·la òssia que han fet possible aquest èxit. Junts, estem fent la diferència i oferint esperança a moltes vides. Segueixi atent a les properes activitats i iniciatives de Serveis Mèdics mentre continuem treballant cap a un futur més sa i esperançador per a tots. Gràcies per ser part d’aquest èxit i per la vostra generositat i compromís amb aquesta causa tan important.