Serveis Mèdics Penedès: Innovant en la Gestió de Cites Mèdiques

maig 11, 2023

Serveis Mèdics Penedès ha fet un pas endavant en la millora de l’experiència dels pacients mitjançant la instal·lació de 4 tòtems innovadors als seus centres. Aquests dispositius tenen la capacitat de simplificar el procés d’entrada del pacient a les instal·lacions i, a més, ofereixen funcionalitats addicionals que milloren l’eficiència interna.

El principal objectiu d’aquesta innovació és agilitzar el procés d’entrada i espera dels pacients als nostres centres mèdics. Mitjançant aquests tòtems, els pacients poden trobar la seva cita amb facilitat. Un cop la cita és identificada, el tòtem emet un tiquet personalitzat que permet als pacients accedir directament a la sala d’espera corresponent, evitant temps d’espera innecessaris.

Aquesta funcionalitat no només millora l’experiència dels pacients, sinó que també optimitza la gestió del temps i els recursos interns dels centres de Serveis Mèdics Penedès. Això permet una atenció més àgil i eficaç als pacients i una major utilització dels recursos de la institució.

Una de les innovacions més notables és la capacitat dels tòtems per facturar visites a les mútues amb les quals Serveis Mèdics Penedès treballa. Aquesta automatització és una fita significativa en la millora de la gestió interna i en la facilitació de tràmits als pacients. Els tòtems ofereixen als pacients la possibilitat de gestionar la seva factura de manera més eficient i sense necessitat de tràmits addicionals.

Aquesta innovació posa de manifest l’aposta de Serveis Mèdics Penedès per millorar l’experiència dels pacients i oferir serveis mèdics de qualitat. Estem compromesos a seguir buscant maneres de facilitar l’accés als nostres serveis i d’optimitzar la gestió interna per proporcionar una atenció mèdica de primer nivell.

Estem orgullosos de ser pioners en aconseguir aquesta automatització i estem agraïts als nostres pacients per la seva confiança en els nostres serveis. Continuarem treballant en la millora de la seva experiència i en la implementació de noves tecnologies que facin la seva atenció mèdica més fàcil i eficient.