Serveis Mèdics Penedès: Patrocinadors de la Sessió Citocultural de Eldine, Celebrant la Salut i la Cultura Local

març 22, 2023

La salut i la cultura es van unir en un esdeveniment excepcional a Vilafranca del Penedès, i Serveis Mèdics Penedès va estar encantat de ser-hi presents com a patrocinador destacat. La Sessió Citocultural de Eldine va ser un esdeveniment multisectorial que va explorar els avenços en el canvi de protocol de cribratge de cèrvix, avaluant els primers pilots. A més, es va celebrar un taller de castells a càrrec dels Castellers de Vilafranca, es va gaudir d’un exquisit aperitiu del Restaurant Central Park i es va completar amb una sessió informativa a l’auditori del Vinseum.

La trobada va ser un testimoni de com els diferents àmbits de la nostra comunitat poden unir-se per crear una experiència rica i diversa per als assistents. La Sessió Citocultural de Eldine va proporcionar una plataforma per a la discussió i l’avaluació dels nous protocols en matèria de salut de la dona, una qüestió de gran rellevància per a la comunitat.

L’esdeveniment va incloure un taller de castells que va captivar a tothom. Els Castellers de Vilafranca, amb la seva habilitat i valentia, van demostrar com aquesta tradició cultural única continua viva i florent a la nostra comunitat. És un testimoni de la força de la cultura local i com es pot mantenir viva gràcies a la col·laboració i el suport de la comunitat.

L’aperitiu preparat pel Restaurant Central Park va ser un festival de sabors i una oportunitat per a la comunitat de connectar en un ambient relaxat i acollidor. La gastronomia és un element fonamental de la nostra cultura i, en aquest cas, va ser una forma de celebrar la diversitat culinària de la nostra comarca.

La sessió informativa a l’auditori del Vinseum va ser un moment crític de l’esdeveniment, on els experts van presentar els resultats dels pilots en els protocols de cribratge de cèrvix. Aquesta informació té un impacte directe en la salut de les dones i és fonamental per millorar els serveis de salut de la nostra comunitat.

Serveis Mèdics Penedès està compromès amb la salut i el benestar de la nostra comunitat i la promoció de la cultura local. La nostra participació en aquest esdeveniment reflecteix aquest compromís i la nostra convicció que la salut i la cultura són pilars essencials de la vida comunitària.

Agraïm a Eldine, als Castellers de Vilafranca, al Restaurant Central Park i a tots els qui van assistir i van fer possible aquest esdeveniment tan enriquidor. Junts, estem construint una comunitat més sana, més culta i més forta. Esperem que aquesta sigui només una de les moltes iniciatives que enforteixen la nostra comunitat en el futur.