Serveis Mèdics Penedès: Èxit Rotund en el 2n Torneig Solidari d’Hoquei Patins en Benefici de l’Associació Ressò

gen. 2, 2023

El passat divendres 30 de desembre va ser una nit memorable a Vilafranca del Penedès, ja que Serveis Mèdics Penedès va organitzar el seu segon torneig solidari d’hoquei patins. Aquest any, l’esdeveniment va ser en benefici de l’associació Ressò, que gestiona el rebost solidari de Vilafranca. L’èxit de la nit no només es va mesurar en la pista, sinó també en la generositat de la comunitat. En aquest post, compartim els detalls i els resultats d’aquesta iniciativa solidària. El torneig va ser una mostra de la passió i la destresa dels jugadors d’hoquei patins, però va ser molt més que una competició esportiva. Va ser una oportunitat per unir la comunitat i fer una diferència positiva en la vida de moltes persones. L’associació Ressò, que gestiona el rebost solidari de Vilafranca, fa una feina vital en la lluita contra la fam i la pobresa a la nostra comunitat. Serveis Mèdics Penedès va decidir donar suport a aquesta important causa a través del torneig solidari d’hoquei patins. La recaptació d’aliments i fons va ser un èxit rotund. L’esdeveniment va aconseguir recaptar una gran quantitat d’aliments no peribles, que seran destinats al rebost solidari de Vilafranca per ajudar a les famílies necessitades. A més, es van recollir 2.250 euros en efectiu que també es destinaran a suportar els esforços de Ressò. L’èxit d’aquest torneig no hauria estat possible sense la generositat de la comunitat de Vilafranca del Penedès i els voltants. Aquest esdeveniment va demostrar com la passió esportiva pot unir a les persones i inspirar-les a fer el bé. El suport de tothom va ser fonamental per aconseguir aquests resultats impressionants. Serveis Mèdics Penedès està orgullós d’haver organitzat i de la generositat de tothom que va fer possible aquesta gran nit. El 2n Torneig Solidari d’Hoquei Patins va ser un èxit en tots els aspectes i va demostrar que quan una comunitat es reuneix amb un objectiu comú, es poden assolir fites increïbles. Estem molt contents d’haver pogut contribuir a la missió de Ressò i d’ajudar a les persones necessitades a la nostra comunitat. Agraïm a tots els que van participar, col·laborar i recolzar aquest esdeveniment. La vostra generositat fa que la nostra comunitat sigui un lloc millor.