Serveis Mèdics Penedès Fomenta la Cultura i la Tradició: Patrocina el Documental ‘Sempre Amunt, la Represa Castellera

des. 16, 2022

Serveis Mèdics Penedès està encantat d’anunciar la seva col·laboració amb el món de la cultura i la tradició catalana com a patrocinador del documental “Sempre Amunt, la Represa Castellera”. Aquesta producció realitzada per Punt TV i presentada al canal 33 celebra i explora la tradició de les castells, una manifestació única de força, unitat i cultura a Catalunya. En aquest post, expliquem la importància de la tradició castellera i com aquesta col·laboració reflecteix el nostre compromís amb la comunitat. Castells: Una Tradició Catalana Emblemàtica Els castells són una de les manifestacions culturals més emblemàtiques de Catalunya. Aquesta tradició implica la construcció de torres humanes amb l’objectiu de tocar el cel. És una expressió de força, determinació i unitat, i ha estat declarada Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO. El nostre patrocini de “Sempre Amunt, la Represa Castellera” reflecteix el nostre compromís amb la cultura i la tradició de la nostra comunitat. Com a prestadors de serveis de salut, reconeixem la importància de les tradicions que uneixen la gent i fomenten la cohesió comunitària. Les castells són una part integral de la nostra identitat com a catalans i un exemple de com les persones poden treballar juntes per aconseguir grans fites. “Sempre Amunt, la Represa Castellera” explora la importància de la tradició castellera i la seva continuïtat. Aquest documental aborda les arrels profundes d’aquesta pràctica cultural i el paper que juga en la nostra comunitat actual. També ens recorda la importància de protegir i preservar les nostres tradicions per a les futures generacions. Serveis Mèdics Penedès està orgullós de patrocinar el documental “Sempre Amunt, la Represa Castellera” i de ser part d’una tradició que celebra la força, la determinació i la unitat de la nostra comunitat. Les castells són més que simples torres humanes; són una manifestació de la nostra identitat i la nostra cultura. Com a patrocinadors, continuarem defensant i celebrant aquesta tradició que ens fa sentir connectats i orgullosos de les nostres arrels catalanes. Estem emocionats de compartir aquest documental amb la comunitat i esperem que inspiri a tots a abraçar i protegir les nostres tradicions úniques.