Serveis Mèdics Penedès S’uneix a la Tradició: Patrocina la Diada Castellera de Sant Fèlix

ag. 30, 2022

A Serveis Mèdics Penedès, estem emocionats d’anunciar que ens sumem a una de les tradicions més emblemàtiques de la nostra comunitat: la Diada Castellera de Sant Fèlix. La castellera és una expressió única de força, unió i cultura a Catalunya, i estem encantats de ser patrocinadors d’aquesta celebració tan especial. En aquest post, expliquem la importància de la Diada Castellera de Sant Fèlix i el nostre compromís amb la comunitat. La Diada Castellera de Sant Fèlix és una de les celebracions més esperades de l’any a Vilafranca del Penedès. Aquest esdeveniment reuneix colles castelleres de tota la comarca per competir en la creació de castells humans, les impressionants torres humanes que són una part essencial de la cultura catalana. És una diada que destaca la força, la col·laboració i la determinació del poble català. Com patrocinador de la Diada Castellera de Sant Fèlix, Serveis Mèdics Penedès reconeix la importància d’aquesta tradició i la seva influència positiva a la nostra comunitat. La castellera és més que una demostració física; és un símbol de com les persones poden treballar juntes per assolir grans fites, independentment dels obstacles. El patrocini de la Diada Castellera de Sant Fèlix és només un exemple més del nostre compromís amb la comunitat. A Serveis Mèdics Penedès, entenem la importància de la salut i el benestar de les persones, però també reconeixem que la salut de la comunitat va més enllà de l’assistència sanitària. La nostra contribució a aquest esdeveniment ens permet ser part d’una tradició que uneix i enriqueix la vida de molts. La Diada Castellera de Sant Fèlix és una celebració que captura l’esperit de la comunitat catalana. Serveis Mèdics Penedès és feliç de ser patrocinador d’aquesta festa que demostra la força, la unitat i la determinació del nostre poble. A través d’aquest patrocini, reafirmem el nostre compromís amb la comunitat i celebrem aquesta tradició tan especial. Ens unim a tots els assistents a la Diada Castellera de Sant Fèlix per celebrar la cultura, la força i la unió de la nostra comunitat.