Dia Mundial Contra el Melanoma: Serveis Mèdics Penedès i Saud On Net uneixen forces per a la salut de la pell

maig 22, 2022

El melanoma és una forma agressiva de càncer de pell que, si es detecta de forma precoç, pot ser tractat amb èxit. És per això que el Dia Mundial Contra el Melanoma és una data important per recordar la importància de la prevenció i la detecció temprana. Serveis Mèdics Penedès està emocionat d’anunciar la seva col·laboració amb Saud On Net en aquesta jornada, que ofereix 200 revisions dermatològiques gratuïtes per a la detecció del melanoma. En aquest post, explorem més a fons aquesta iniciativa i com podem protegir la salut de la nostra pell. Dia Mundial Contra el Melanoma: Un Recordatori de la Importància de la Piel El melanoma és una de les formes més perilloses de càncer, però amb una detecció i un tractament precoços, les taxes de supervivència augmenten significativament. Aquesta jornada és un recordatori de la importància de la prevenció i la vigilància, ja que la majoria dels melanomes es desenvolupen en la pell com a taques o protuberàncies. Serveis Mèdics Penedès ha unit forces amb Saud On Net per proporcionar revisions dermatològiques gratuïtes en aquest Dia Mundial Contra el Melanoma. Aquesta col·laboració és un exemple del nostre compromís amb la salut de la comunitat i la promoció de la detecció precoç del melanoma. Les 200 revisions gratuïtes ofereixen a les persones l’oportunitat de revisar la seva pell i detectar qualsevol indicació de melanoma. La prevenció és clau en la lluita contra el melanoma. Aquí hi ha algunes mesures que pots prendre per protegir la salut de la teva pell: Utilitza la protecció solar: Utilitza protector solar amb un ampli espectre d’actuació i factor SPF adequat. Recorda aplicar-lo de forma regular, especialment si estàs exposat al sol durant llargs períodes de temps. Evita les hores punta de sol: Evita la radiació solar més intensa, que sol ser entre les 10 del matí i les 4 de la tarda. Examina la pell regularment: Fes un autoexamen de la pell de forma periòdica per buscar canvis o taques noves i inusuals. Fomenta la revisió dermatològica anual: Programa una revisió amb el teu dermatòleg una vegada a l’any o més freqüentment si tens factors de risc. El Dia Mundial Contra el Melanoma és una oportunitat per recordar-nos de la importància de la prevenció i la detecció precoç d’aquest càncer de pell. La col·laboració de Serveis Mèdics Penedès amb Saud On Net, que ofereix 200 revisions dermatològiques gratuïtes, és un exemple de com podem treballar junts per protegir la nostra salut cutània. La salut de la pell és una part essencial de la nostra salut en general, i és important que tots participem en la seva protecció i vigilància.