Serveis Mèdics Penedès Celebra l’Èxit de les Fires de Maig amb una Donació Solidària de 642€

maig 11, 2022

Les Fires de Maig s’han convertit en una tradició que tots esperem amb impaciència, i aquest any no ha estat una excepció. A Serveis Mèdics Penedès, estem emocionats d’informar-vos que aquestes festivitats han estat un rotund èxit per a la nostra comunitat, i estem encantats de compartir les bones notícies.

Dins del marc d’aquestes celebracions, Serveis Mèdics Penedès va prendre la iniciativa d’organitzar una activitat destinada a recaptar fons per una causa important: el Rebost Solidari de la nostra comarca. Gràcies a l’entusiasme i el suport de la nostra comunitat, estem feliços d’anunciar que hem aconseguit recollir una suma significativa de 642€ per a aquesta causa noble.

Aquesta fita no hauria estat possible sense la col·laboració i la generositat de tots els que van participar en les Fires de Maig.
La donació de 642€ serà d’una gran ajuda per al Rebost Solidari, que treballa incansablement per ajudar aquells que més ho necessiten a la nostra comarca. Aquesta iniciativa va més enllà de les celebracions i esdeveniments; és un testimoni del nostre compromís amb el benestar de la nostra comunitat i la importància de donar suport als més vulnerables.

A Serveis Mèdics Penedès, estem orgullosos de formar part d’una comunitat tan solidària i compassiva. Aquest èxit ens motiva a continuar treballant per a causes importants i a seguir contribuint al creixement i al benestar del nostre estimat Alt Penedès.