Serveis Mèdics Penedès Impulsa la Solidaritat a les Fires de Maig

maig 10, 2022

És un gran plaer per a Serveis Mèdics Penedès anunciar la nostra participació a les Fires de Maig, una de les festes més esperades de la comarca. Aquest any, tenim un motiu especial per celebrar, ja que portem la solidaritat al centre de l’esdeveniment. Amb el nostre stand solidari de bicicletes estàtiques, estem compromesos a donar suport al Rebost Solidari de Vilafranca i a fer que les Fires de Maig siguin encara més significatives. En aquest post, us explicarem tot sobre aquesta iniciativa i com podeu participar. El nostre stand a les Fires de Maig serà un lloc d’acció i solidaritat. Estem instal·lant bicicletes estàtiques que us convidem a utilitzar. Per cada 3 minuts que pedaleu, Serveis Mèdics Penedès donarà 1€ al Rebost Solidari de Vilafranca. Això significa que, a més que gaudeixis de l’exercici i de la diversió, estàs contribuint a una causa benèfica que ajuda a les persones necessitades de la nostra comunitat. El Rebost Solidari de Vilafranca és una organització que lluita contra la fam i la necessitat a la nostra comarca. Aquesta entitat proporciona ajuda alimentària i altres recursos a les persones que estan passant per moments difícils. La seva tasca és essencial per a la comunitat i, amb la vostra ajuda, podem fer una diferència real a la vida de les persones necessitades. La vostra participació és crucial per a l’èxit d’aquesta iniciativa solidària. Quan visiteu les Fires de Maig, passeu pel nostre stand de bicicletes estàtiques i doneu suport al Rebost Solidari de Vilafranca pedalejant durant uns minuts. Cada 3 minuts equivalen a una donació de 1€ per part de Serveis Mèdics Penedès. Això significa que les vostres accions poden tenir un impacte directe en les persones que necessiten suport a la nostra comunitat. Serveis Mèdics Penedès està emocionat per unir-se a les Fires de Maig d’enguany amb un stand solidari que combina la diversió, l’exercici i l’acció solidària. Cada vegada que pedaleu a les nostres bicicletes estàtiques, esteu ajudant a donar menjar i esperança a les persones que més ho necessiten a través del Rebost Solidari de Vilafranca. Us convidem a unir-vos a aquesta causa noble i fer que aquestes Fires de Maig siguin un esdeveniment carregat de significat i solidaritat. Junts, podem fer la diferència a les vides de les persones necessitades a la nostra comunitat.