Serveis Mèdics Penedès us Desitja un Feliç Sant Jordi

abr. 23, 2022

Avui, des de Serveis Mèdics Penedès, volem fer una pausa en la nostra missió de promoció de la salut per celebrar una tradició que és chèr al cor de molts catalans: Sant Jordi. Aquesta festa, que combina l’amor, la cultura i la llibertat, és una oportunitat per mostrar afecte als nostres estimats i alhora gaudir de la riquesa literària i artística de la nostra comunitat. En aquest post, compartim la nostra alegria i desitgem a tots un Feliç Sant Jordi. La celebració de Sant Jordi té les seves arrels en una llegenda antiga que en moltes cultures es coneix com la història del drac i el cavaller. A Catalunya, Sant Jordi és un símbol de l’amor i la cultura, i la data del 23 d’abril es va convertir en el Dia de Sant Jordi. Sant Jordi és conegut com el Dia del Llibre i la Rosa. Aquesta tradició es remunta al segle XVIII, quan es va començar a regalar roses com a símbol de l’amor, i més tard es va incorporar la tradició de regalar llibres. Avui en dia, a Catalunya, aquesta jornada és una festa de l’afecte i la cultura, en què es regalen roses i llibres com una mostra d’amor i apreci als éssers estimats. Serveis Mèdics Penedès vol destacar la importància de la cultura i l’afecte en la nostra salut emocional. Els llibres i les roses no només són regals materials, sinó que simbolitzen la capacitat de la cultura i l’amor per enriquir les nostres vides. La cultura ens connecta amb altres persones, ens obre les portes a noves perspectives i ens permet créixer com individus. L’amor, d’altra banda, és un ingredient fonamental per a la nostra felicitat i benestar emocional. Feliç Sant Jordi a Tots! En aquest Sant Jordi, us volem expressar el nostre apreci i afalacions a tots els nostres pacients, a les famílies i a la comunitat en general. Que aquest dia estigui ple d’amor, cultura i moments significatius. Recordeu que la cultura i l’amor són elements importants per a una vida plena i saludable. Serveis Mèdics Penedès us desitja un Feliç Sant Jordi, ple d’amor, roses i llibres. Aprofitem per felicitar a Blai Tomás Ibañez (Otinyent, València), guanyador de la 7a edició del concurs de pintura ràpida Premi Vilafranca Cultura, organitzat pel Casal Vilafranca i patrocinat per SMP. El Dr. Josep Panyella, director de SMP, ha estat l’encarregat de lliurar el guardó.