Serveis Mèdics Penedès i la Societat el Casal s’uneixen per la causa: Concert Solidari per l’Ela”

abr. 3, 2022

La solidaritat és una força poderosa que pot unir a persones, organitzacions i empreses en un objectiu comú: donar suport a aquells que necessiten ajuda. En aquest cas, Serveis Mèdics Penedès s’ha unit amb la Societat el Casal per patrocinar un concert solidari en benefici de l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (Ela). Aquest esdeveniment reunirà alguns dels noms més destacats de la música local i serà una oportunitat excepcional per gaudir de la música en directe mentre col·laborem en una causa important. CatELA és una organització que s’ha dedicat de forma incansable a la recerca i el suport a les persones afectades per l’Ela. L’Esclerosi Lateral Amiotròfica és una malaltia neurodegenerativa que afecta les cèl·lules nervioses del cervell i de la medul·la espinal, i les seves conseqüències poden ser devastadores. La tasca de CatELA és fonamental per a la millora de la vida d’aquelles persones que viuen amb aquesta malaltia i per a la investigació que pot portar a un futur sense Ela. Serveis Mèdics Penedès i la Societat el Casal s’han unit per patrocinar aquest concert solidari en benefici de l’Ela. L’esdeveniment esdevindrà un punt de trobada per aquelles persones que volen contribuir a aquesta causa i, alhora, gaudir de la música en directe interpretada per destacats artistes. Al concert hi actuaran: Anna Roig i Carles Sanz: Una parella musical que ens captivarà amb la seva música emotiva i lletres profundes. Crom Acustics: Un grup amb un estil únic que ens oferirà un espectacle musical inoblidable. Roger Fuster: Un cantautor que ens impressionarà amb la seva veu i les seves cançons. Roger Novoa: Un músic talentós que ens transportarà amb la seva música. David Aroca: Un altre artista que aportarà el seu talent al concert. Biel Duran com a presentador: Una figura carismàtica que guiarà l’audiència a través d’aquesta jornada musical inoblidable. Aquesta variada i talentosa gamma d’artistes promet oferir una experiència musical excepcional per als assistents. La música serà l’eix central de l’esdeveniment, però també hi haurà l’oportunitat de conèixer més sobre l’Ela i com podem ajudar en la lluita contra aquesta malaltia. El concert solidari tindrà lloc el 3 d’abril, i totes les entrades i donacions recaptades aniran destinades a CatELA i les seves nobles iniciatives. No només podrem gaudir de la música en directe, sinó que també col·laborarem en una causa crucial. Aquest esdeveniment és una oportunitat única per fer la diferència i mostrar solidaritat enfront de l’Ela. Aquest esdeveniment no només promet una experiència musical inoblidable, sinó que també ens dóna l’oportunitat de col·laborar en una causa important. Unir-se a aquest concert significa donar suport a la investigació de l’Ela i a les persones que pateixen aquesta malaltia. Així que marca la data al teu calendari, compra una entrada i vine a gaudir d’una nit de música i solidaritat. La vostra presència farà la diferència en la lluita contra l’Ela.