Serveis Mèdics Penedès Torna Més Fàcil l’Accés als Serveis de Salut amb la Seva Nova Aplicació Mòbil

jul. 26, 2021

L’ús de la tecnologia mòbil està canviant la manera com accedim als serveis de salut, i Serveis Mèdics Penedès (SMP) està a l’avantguarda d’aquest canvi. La seva nova aplicació mòbil (APP) ha assolit un èxit impressionant, amb més de 15.000 usuaris únics que l’utilitzen de manera habitual. La seva popularitat està en augment, amb una mitjana de 800 nous usuaris al mes, consolidant així la seva posició com una de les aplicacions de salut més descarregades. Aquesta APP proporciona una solució fàcil i convenient per als pacients que volen demanar o gestionar cites mèdiques en línia, consultar els resultats de proves diagnòstiques i, aviat, fins i tot accedir al quadre mèdic complet o sol·licitar justificants d’assistència. El seu objectiu principal és simplificar l’accés als serveis de salut i millorar l’experiència dels pacients. L’aplicació també permet l’accés al Portal del Pacient, que ha registrat més de 40.000 consultes en els darrers dos mesos, cosa que demostra l’interès i la necessitat d’aquest tipus de servei. Amb l’objectiu de continuar millorant l’aplicació i oferir més funcionalitats als usuaris, SMP està treballant en l’ampliació dels serveis disponibles. Aviat, els pacients podran consultar el quadre mèdic complet i sol·licitar justificants d’assistència, la qual cosa reforçarà encara més la utilitat d’aquesta eina. Amb la seva nova aplicació mòbil, SMP demostra el seu compromís amb la innovació i la millora contínua per proporcionar una assistència sanitària més accessible i eficaç als seus pacients. El futur de l’accés als serveis de salut és digital, i SMP està liderant aquest canvi cap a una experiència més fàcil i eficient per als pacients.