Col·laboració Clau per la Salut i la Recuperació: Centre Vila de Vilafranca i Serveis Mèdics Penedès

març 10, 2021

Una nova aliança que potencia la salut i el benestar arriba a Vilafranca amb la signatura d’un conveni de col·laboració entre l’associació de comerciants Centre Vila i Serveis Mèdics Penedès (SMP). Aquest acord ofereix avantatges significatius per als membres de Centre Vila i els seus éssers estimats, afavorint un entorn més saludable i segur per a la comunitat. Avui, Yolanda Lezcano, en representació de Centre Vila, i Josep Panyella, director de Serveis Mèdics Penedès, han signat aquest acord que marca un nou punt d’inflexió en les relacions entre el sector comercial i els serveis mèdics. Tots dos han expressat la seva confiança que aquesta col·laboració sigui el preludi de nous èxits en el futur, i han posat èmfasi en l’aplicació pràctica d’aquest acord en la millora de la salut de la comunitat. La crisi econòmica derivada de la pandèmia ha afectat profundament el sector comercial, i Serveis Mèdics Penedès està compromès a oferir el seu suport. Amb aquest conveni, Centre Vila i SMP esperen fer front als reptes actuals i futurs i contribuir al benestar i la seguretat de la població. El conveni ofereix diversos avantatges als socis de Centre Vila. A més de l’accés gratuït a consultes en línia sobre la Covid-19 mitjançant el servei COVIDRESPON de Serveis Mèdics Penedès, els membres de l’associació podran realitzar proves diagnòstiques amb preus exclusius: per a les proves d’antígens, es beneficiaran d’una tarifa de 25 euros, i per a les proves PCR, només 90 euros. Aquestes proves són crucials per a la detecció i prevenció de la Covid-19, i aquesta col·laboració permetrà que més persones tinguin accés a aquestes proves essencials per protegir la salut pública. A més de les proves diagnòstiques, Serveis Mèdics Penedès també ha donat un pas més enllà i ha proporcionat 1.400 mascaretes de protecció FFP2 a Centre Vila. Aquestes mascaretes es distribuiran als comerços participants per assegurar la seguretat dels treballadors i clients, mostrant un compromís amb la salut pública i la comunitat. Aquest acord és un exemple de com la col·laboració entre diversos sectors de la comunitat pot portar a una resposta més efectiva i eficient davant dels reptes que planteja la pandèmia de la Covid-19, i tots dos, Centre Vila i Serveis Mèdics Penedès, estan units en la seva missió de cuidar i protegir a la població.