Serveis Mèdics Penedès Impulsa la Innovació en Salut i Benestar amb el Suport a Emprenedors

març 9, 2021

Serveis Mèdics Penedès (SMP), amb la seva dedicació permanent a la promoció de la salut i el benestar a les comarques del Penedès, està decidit a fer la seva part en l’impuls de la innovació en el sector sociosanitari. L’organització s’ha unit al Living Lab de salut i benestar de Neàpolis, una agència tecnològica, per donar suport a dues noves startups amb visions innovadores i prometedores. La voluntat de Serveis Mèdics Penedès és contribuir activament a fomentar l’esperit emprenedor en l’àmbit de la salut i ser una peça clau en el desenvolupament de tecnologies i processos que garanteixin la salut i el benestar de les persones. Les dues startups que han estat seleccionades amb el suport de SMP tenen objectius destacats en l’àmbit de la salut i el benestar. Un dels projectes està enfocat a la creació d’una aplicació mòbil dissenyada especialment per a joves amb l’objectiu de promoure hàbits de vida saludables. Aquesta aplicació esdevenen una eina educativa i inspiradora per als joves, que els anima a incorporar hàbits com l’exercici regular, una alimentació equilibrada i altres pràctiques que millorin la seva salut i benestar en general. L’altre projecte impulsat amb el suport de SMP se centra en la implementació d’un sistema d’intel·ligència artificial per millorar l’atenció als pacients i la seva interacció amb el sistema de salut. Aquest sistema està dissenyat per millorar la programació de cites prèvies i garantir una atenció més eficaç per als pacients en diferents moments de les seves necessitats de salut. Aquesta col·laboració no només demostra l’interès i l’aposta de SMP per la innovació en salut, sinó que també destaca el seu compromís amb la seguretat i el benestar de la comunitat. Prèviament a la presentació dels projectes, SMP va realitzar proves d’antígens a tots els assistents, assegurant-se d’aplicar les màximes mesures de seguretat en tots els actes públics, en línia amb el seu compromís amb la salut pública. Serveis Mèdics Penedès continua sent un agent clau en la millora de la salut i el benestar de les persones al Penedès i més enllà.