Serveis Mèdics Penedès Impulsa la Innovació en Salut i Benestar amb Suport a Startups

març 5, 2021

Serveis Mèdics Penedès ha reiterat el seu compromís amb la millora de la salut i el benestar de la comunitat de Penedès mitjançant el suport actiu a dues noves startups prometedores que operen en l’àmbit de la salut i el benestar. A través de la col·laboració amb Neàpolis, una agència tecnològica de renom, SMP busca fomentar l’emprenedoria en el sector sociosanitari i contribuir a la millora dels processos tecnològics i les pràctiques de salut. El director de Serveis Mèdics Penedès, Josep Panyella, va destacar la importància de participar en el desenvolupament d’aquests dos projectes, que prometen un impacte significatiu en la promoció dels hàbits de vida saludables i en la millora de la interacció entre els pacients i el sistema de salut. Un dels projectes impulsats amb el suport de SMP és la creació d’una aplicació mòbil orientada als joves per promoure hàbits de vida saludables. Aquesta aplicació busca educar i inspirar als joves a adoptar hàbits com l’exercici regular, una alimentació equilibrada i altres pràctiques que millorin la seva salut i benestar. L’altre projecte es centra en la implementació d’un sistema d’intel·ligència artificial per millorar la interacció entre els pacients i el sistema de salut. Aquest sistema serà especialment útil per a la programació de cites prèvies i garantir una millor atenció als pacients en diferents moments de les seves necessitats de salut. Aquestes col·laboracions no només representen un suport significatiu per a aquests emprenedors i les seves innovadores idees, sinó que també reforcen l’èmfasi de Serveis Mèdics Penedès en liderar els canvis en el sector de la salut i el benestar de la comunitat del Penedès. La inversió en tecnologia i innovació és fonamental per oferir als pacients les millors opcions de tractament i millorar la qualitat de vida de tots. Serveis Mèdics Penedès segueix essent una peça clau en la promoció d’aquesta missió.