SMP obre el canal de consultes COVIDRESPON adreçat a empreses, autònoms i col·lectius

febr. 24, 2021

Serveis Mèdics Penedès (SMP) ha posat en marxa un canal de consulta sobre Covid adreçat exclusivament a empreses, autònoms i col·lectius, com ara associacions o clubs esportius de les comarques de l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf. El nou canal COVIDRESPON s’articularà a través d’una adreça electrònica a través de la qual les empreses podran adreçar les seves consultes o dubtes sobre les mesures de prevenció o els protocols d’actuació en cas de contagi. Totes les respostes seran tractades de manera personalitzada i verificades per un metge facultatiu de Serveis Mèdics Penedès. Per tenir accés a aquest canal bidireccional, les empreses s’hauran de subscriure al servei mitjançant una tarifa plana única de 10€ mensuals, que, a més d’atendre consultes i dubtes, inclou descomptes exclusius als directius i treballadors i les seves famílies en les proves diagnòstiques com PCR o testos d’antígens i serològics. Serveis Mèdics Penedès ofereix també la possibilitat de desplaçar un equip mèdic a la seu de l’empresa per realitzar aquestes proves in situ amb el corresponent informe mèdic individualitzat, així com la formació dels treballadors sobre els protocols de prevenció i autoprotecció recomanats en cada cas. Serveis Mèdics Penedès ha iniciat una ronda de contactes amb patronals, associacions empresarials, col·lectius del sector vitivinícola i associacions per oferir el nou servei de consulta COVIDRESPON a tots els seus associats amb condicions avantatjoses. En aquest sentit, Serveis Mèdics ja ha arribat a un acord amb la Federació Empresarial del Gran Penedès (FEGP) per tal d’oferir el servei a tots els seus socis.