La Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya de Sant Sadurní es Converteix en un Espai Cardioprotegit

febr. 24, 2021

Dimecres passat va ser un dia memorable per a la Biblioteca Municipal Ramon Bosch de Noya, a Sant Sadurní. En aquesta jornada, l’ajuntament va signar un acord de col·laboració amb Serveis Mèdics Penedès per convertir aquest espai en un lloc cardioprotegit. Aquesta iniciativa busca garantir la seguretat dels ciutadans i usuaris de la biblioteca davant de situacions d’emergència mèdica. La cerimònia va comptar amb la presència de l’alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas, la regidora de Cultura, Marta Castellví, i el director de Serveis Mèdics Penedès, Josep Panyella. Aquesta col·laboració va permetre la instal·lació d’un desfibril·lador a la biblioteca municipal. Josep Panyella, director de Serveis Mèdics Penedès, va destacar la importància d’instal·lar aparells d’emergència com els desfibril·ladors no només en llocs on es practica esport, sinó també en llocs d’alta afluència de públic com les biblioteques. Aquesta iniciativa ofereix tranquil·litat als ciutadans, ja que en situacions d’urgència mèdica, un desfibril·lador pot ser la diferència entre salvar vides o no. A més de la cessió del desfibril·lador, Serveis Mèdics Penedès també ha assumit la responsabilitat de formar els treballadors de la biblioteca perquè siguin capaços de fer-ne un ús adequat en cas de necessitat. També s’encarregaran del manteniment de l’aparell per assegurar-ne el funcionament òptim en tot moment. Aquesta iniciativa exemplar demostre el compromís de l’ajuntament de Sant Sadurní i Serveis Mèdics Penedès amb la seguretat i el benestar de la comunitat. La biblioteca municipal es converteix així en un espai cardioprotegit, preparat per fer front a situacions d’emergència mèdica i garantir la seguretat dels seus visitants. És una gran notícia que destaca la importància de la preparació en situacions crítiques i la col·laboració entre institucions per assegurar la salut i la seguretat de la població.