Inauguració de la Nova Clínica Dental SMP Vilanova: La Vostre Somriure És la Nostra Prioritat

set. 25, 2020

A Serveis Mèdics Penedès, estem emocionats d’anunciar l’obertura de la nostra nova Clínica Dental SMP a Vilanova i la Geltrú. La vostra salut oral és essencial i estem aquí per proporcionar-vos atenció de primera classe i un somriure radiant. Us oferim una gamma completa de serveis odontològics en un entorn modern i acollidor, i estem ansiosos per donar-vos la benvinguda a la nostra nova ubicació. Quins Serveis Ofereix la Clínica Dental SMP Vilanova? Odontologia: La nostra clínica dental ofereix una atenció odontològica completa per assegurar que la vostra boca estigui en perfecte estat. Els nostres professionals són experts en tractar les vostres necessitats dentals, ja sigui una neteja de rutina o un tractament més complex. Implantologia: Si heu perdut un o diversos dents, oferim serveis d’implantologia dental per restaurar la vostra somriure i funcionalitat. Els implants dentals són una solució duradora i natural per reemplaçar dents perdudes. Ortodòncia: Entenem la importància d’un somriure ben alineat i estètic. Els nostres professionals d’ortodòncia poden ajudar a corregir problemes d’ali­neació dental mitjançant tractaments com l’ús de brackets o altres mètodes d’ortodòncia. On Us Atendrem a la Clínica Dental SMP Vilanova? Estem situats a una ubicació cèntrica per servir millor les necessitats de la comunitat de Vilanova i els voltants. La nostra adreça és: Carrer Pelegrí Ballester, 17-19 608 77 66 32 – 93 811 52 06 cdental-ev@smp.cat Estem aquí per fer que les vostres visites dentals siguin còmodes i relaxants. La vostra salut oral és la nostra prioritat i estem compromesos amb la vostra satisfacció i benestar. Estigueu atents als nostres serveis i promocions especials per a nous pacients que seran disponibles en la nostra nova clínica dental. Treballem per oferir-vos una atenció personalitzada i solucions dentals de qualitat. Reserveu una cita amb la Clínica Dental SMP Vilanova i deixa que el nostre equip d’experts cuidi del vostre somriure. La vostra salut oral està en bones mans amb SMP.