Nou Espai de Rehabilitació a Vilanova: La Comoditat dels Pacients és la Nostra Prioritat

ag. 6, 2020

Avui és un dia emocionant per a nosaltres, ja que hem obert les portes del nostre nou espai de rehabilitació a Vilanova. Aquestes instal·lacions estan totalment reformades i equipades amb les últimes tecnologies per assegurar que els nostres pacients rebin l’atenció que necessiten en un entorn modern i còmode. Els pacients són la nostra prioritat, i és per això que hem treballat dur per crear un espai que no només sigui funcional sinó també acollidor. Volem que els nostres pacients es sentin com a casa mentre reben tractament. Els nostres dos experimentats fisioterapeutes, el Sergi Gómez i el David Castillo, són l’ànima d’aquest nou espai de rehabilitació. Amb les seves habilitats i coneixements, treballaran per ajudar els pacients a recuperar la salut i el benestar. Seguiran totes les mesures de seguretat necessàries per garantir que les visites siguin segures i sense riscos. Us convidem a visitar-nos al c/ Dr. Fleming, 27 de Vilanova. Estarem encantats d’atendre-us i ajudar-vos a assolir els vostres objectius de rehabilitació. La vostra salut és la nostra prioritat, i aquest nou espai és un testimoni del nostre compromís amb els pacients i amb la seva recuperació. Us esperem a Vilanova!