La targeta de serveis de SMP

jul. 7, 2020

T’agradaria tenir més a l’abast els serveis mèdics de SMP? Doncs ara hi posem solució. Ja pots disposar de la teva pròpia targeta de serveis perquè puguis beneficiar-te d’avantatges especials en atenció mèdica i et sigui més fàcil cuidar-te. L’objectiu d’aquesta targeta és apropar els nostres serveis mèdics a quanta més gent, millor. Tots vivim amb més seguretat si sabem que podem disposar de més opcions i facilitats a l’hora de cuidar-nos i cuidar dels nostres. La targeta de serveis de SMP. Com funciona? Tothom qui disposi de la targeta, pot gaudir de gratuïtat i descomptes especials en serveis mèdics i proves diagnòstiques que oferim als nostres centres. Pots escollir entre diferents modalitats de targeta segons l’ús que li vulguis donar: individual o compartida. És una targeta per a tots els públics. Trobaràs serveis inclosos que beneficien des de la persona més gran a la més petita de la família. Quins avantatges té la targeta de serveis? Serveis i proves gratuïts Consultes Atenció mèdica immediata Infermeria Analítica de sang Hòlter de T/A i d’arrítmies Diagnosi per imatge: radiologia, mamografia, densitometria, ecografia, TAC- Ressonància magnètica Exploracions SMP: oftalmològiques, cardiològiques, audiometria, EMG, ecodoppler cardíac, EEII, troncs supraòrtics, espirometria Rehabilitació: fins a 40 sessions anuals Vacunació: antitetànica i oficials Reconeixements mèdics: obtenció i renovació del permís de conduir i d’altres. (taxes addicionals no incloses) Revisions: ginecològica, cardiològica, urològica Finançament en clínica dental i cirurgia ambulatòria Serveis i proves amb el 30% de descompte Endoscòpia digestiva amb sedació Anatomia patològica Clínica dental Cirurgia ambulatòria Vacunació especial: no obligatòria oferta per SMP Analítiques fora de les definides Puncions mama (PAG) Cistoscòpia T’interessa disposar de al targeta de serveis de SMP per tenir més facilitats a l’hora de cuidar-te? Si vols informar-te una mica més o ja t’has decidit a sol·licitar la targeta, pots fer-ho al teu centre o contactant a través de l’email targeta@smp.cat. #ElNostreRepteÉsLaTevaSalut