Donació de Material de Protecció Sanitari a l’Equip d’Emergències Mèdiques de Vilafranca

març 31, 2020

En temps d’incertesa i adversitat, la solidaritat emergeix com un far d’esperança. El passat divendres, Serveis Mèdics Penedès (SMP) va fer una important donació de material de protecció sanitari al Servei d’Emergències Mèdiques de Vilafranca, un gest que reflecteix l’esperit de col·laboració i suport mutu que caracteritza la nostra comunitat en aquests moments difícils. La donació, que va arribar a l’equip d’Emergències Mèdiques de Vilafranca en un carretó ple de guants, bates impermeables, ulleres nasals d’oxigen i mascaretes, és un petit granet de sorra en la batalla contra la COVID-19. Aquest material serà destinat a la primera línia de defensa, els professionals de la salut que treballen incansablement per protegir i cuidar les persones afectades pel virus. Amb l’escassetat actual de material de protecció, cada donació com aquesta esdevé un acte d’heroisme col·lectiu. Estem profundament orgullosos de poder contribuir amb aquesta iniciativa i oferir la nostra ajuda en aquests temps difícils. Com a professionals de la salut, sabem que la unió i la solidaritat són les armes més importants que tenim per afrontar aquesta pandèmia. En SMP, continuem compromesos amb la nostra comunitat i amb la tasca que realitzen els nostres herois de la salut. La COVID-19 pot ser un adversari formidable, però junts, demostrarem que la força de la humanitat és encara més gran.