Nous sistemes de comunicació durant l’estat d’alarma

març 25, 2020

Vivim uns dies de complexitat creixent i, entre tot això, convivim amb unes mesures de prevenció diàries que són innegables: fer vida en confinament, no sortir al carrer si no és per necessitat, prendre les mesures d’higiene necessàries per evitar el contagi, mantenir una distància de seguretat de 1,5 m entre nosaltres, a més d’altres mesures que ens serviran per combatre aquesta crisi sanitària provocada pel Covid-19. No obstant, m’agradaria oferir aquestes línies dedicades a tots i totes les pacients de part de tot l’equip de SMP: El nostre compromís amb vosaltres és persistent i així us el volem transmetre. Tot i la situació, continuarem esforçant-nos i mantenint el nostre rigor de treball i implicació amb la vostra salut, dia rere dia. Per aquest motiu, hem posat en marxa uns dispositius de comunicació entre pacient i personal sanitari durant l’estat d’alarma que ja està actiu per tal que pugueu fer les consultes que preciseu. D’aquesta manera, evitarem que us hagueu de desplaçar, en casos no urgents, i podrem resoldre dubtes complint amb les mesures de seguretat i prevenció. Quin és aquest nou servei de comunicació?: CONSULTA PER TRUCADA TELEFÒNICA VIDEOCONFERÈNCIA PER WHATSAPP Per tal d’utilitzar un d’aquests dos sistemes, què s’ha de fer?: El pacient contacta prèviament amb SMP a través del telèfon o email de la delegació en concret i sol·licita aquest tipus de comunicació. Podeu consultar aquí tots els telèfons i emails dels centres SMP. Des del centre li recollim les dades i el telèfon i es deriva la consulta al professional sanitari en qüestió. El professional sanitari contactarà, per telèfon o videotrucada, amb el pacient que ho hagi sol·licitat. D’aquesta manera, podrà resoldre la consulta del pacient d’una manera directa i segura, sempre en casos que no siguin urgents. Esperem que aquest nou sistema beneficiï a ambdues i ens ajudi a resoldre consultes sorgides durant aquests dies. Així doncs, només em queda reiterar la nostra satisfacció de formar part d’aquest gran repte que mantenim des de fa 27 anys: EL FERM COMPROMÍS AMB LA VOSTRA SALUT. Dr. J. Panyella.