La Passió per l’Hoquei Patins Uneix-se a la Solidaritat a la Primera Edició del Torneig SMP

gen. 3, 2020

El passat 27 de desembre, un esdeveniment esportiu va demostrar que la passió per l’hoquei patins pot anar de la mà amb la solidaritat. Serveis Mèdics Penedès (SMP) va organitzar, juntament amb el Noia Freixenet, el primer Torneig SMP Solidari d’Hoquei Patins. L’objectiu principal d’aquest torneig era recaptar fons per a la Fundació Pasqual Maragall i els seus projectes d’investigació sobre l’Alzheimer. L’esdeveniment va aconseguir reunir 6 equips d’hoquei patins, que van competir alegrement i amb passió al Pavelló de l’Ateneu de Sant Sadurní d’Anoia. Els equips participants van ser el Noia, Vilanova, Vendrell, Vilafranca, Calafell i un combinat d’exjugadors sadurninencs conegut com el Dream Team SMP. Aquest combinat va destacar per la seva qualitat, amb la presència de dues figures rellevants: Jordi Bargalló (que juga a l’Oliveirense) i Pedro Gil, campió de la lliga europea amb l’Sporting. El torneig va ser tot un èxit, amb partits emocionants i una gran afluència de públic. La final va enfrontar els equips de Vilanova i Vilafranca, i va ser el Vilanova qui va alçar el títol en aquesta primera edició del torneig. La recaptació de fons es va dur a terme a través del preu de l’entrada, que costava només 3 euros. A més de gaudir de l’espectacle de l’hoquei patins, els assistents també van tenir l’oportunitat de participar en un sorteig d’obsequis. Una de les notícies més esperançadores és que la iniciativa tindrà continuïtat en els propers anys i s’expandirà a altres municipis de la comarca del Penedès. El doctor Josep Panyella, impulsor d’aquest esdeveniment, ja va avançar que el proper any el torneig tindrà lloc a Vilafranca amb motiu del 50è aniversari de la ciutat. Aquesta combinació d’esport i solidaritat demostra com la passió per un esport com l’hoquei patins pot servir com a mitjà per donar suport a causes importants com la investigació de l’Alzheimer. La comunitat esportiva i la solidaritat es donen la mà per contribuir a un futur millor. El primer Torneig SMP Solidari d’Hoquei Patins va ser un èxit, i esperem veure com creix i es desenvolupa en els propers anys. La salut i el benestar continuen sent les prioritats de SMP, i aquest esdeveniment és només un exemple més del seu compromís amb la comunitat.