Serveis Mèdics Penedès a la Mitja Marató de l’Espirall: Fent Camí Cap a la Sostenibilitat

nov. 22, 2019

El diumenge 17 de novembre, Vilafranca del Penedès va ser l’escenari de la 40ena edició de la Mitja Marató de l’Espirall, una prova que ha aconseguit mantenir la seva tradició i compromís amb la comunitat any rere any. Organitzada per l’associació de veïns del barri de l’Espirall, aquesta mitja marató és una cita ineludible per als aficionats a la cursa a peu a la regió. Una Cursa Emblemàtica: Aquest esdeveniment esportiu va atraure un total de 933 participants, que van recórrer una distància de 21.0978 km. El recorregut va des de Vilafranca fins a Guardiola, passant pels característics camps de vinyes de la regió. La Mitja Marató de l’Espirall és coneguda pel seu recorregut desafiant i les impressionants vistes que ofereixen els camps de vinyes del Penedès. Compromís Amb la Sostenibilitat: Aquesta mitja marató va més enllà de la competició. Un dels seus aspectes més destacats és el compromís amb la sostenibilitat i la reducció de l’impacte ambiental. A través de diverses pràctiques sostenibles, com ara l’ús de gots reutilitzables a l’avituallament i la promoció de la inscripció en línia, l’esdeveniment busca minimitzar el seu impacte en el medi ambient. També promou la mobilitat sostenible per als participants. La Participació de Serveis Mèdics Penedès: Aquest any, Serveis Mèdics Penedès va ser part activa de la Mitja Marató de l’Espirall. L’empresa va finançar totes les samarretes i gorres de la Mitja Petita, una cursa paral·lela a la mitja marató, i va cedir 52 litografies solidàries amb la Fundació Pasqual Maragall. Les litografies es van sortejar entre tots els participants de la Mitja Petita, que van recollir el dorsal o es van inscriure en la cursa. Un Compromís Amb la Comunitat: A través d’aquesta col·laboració, Serveis Mèdics Penedès busca donar suport als esdeveniments esportius de qualitat a la comarca del Penedès. La Mitja Marató de l’Espirall de Vilafranca és una de les més antigues de Catalunya, amb un total de 40 edicions. Aquesta llarga història i el seu compromís amb la sostenibilitat fan que sigui un exemple a seguir per a altres esdeveniments esportius. Estem orgullosos de ser part d’aquesta iniciativa i esperem que altres empreses i organitzacions segueixin el seu exemple. La unió d’esforços en esdeveniments com aquest mostra com la comunitat pot treballar junta per aconseguir un futur més sostenible. La vostra salut i benestar segueixen sent la nostra prioritat, i estem compromesos a contribuir a la comunitat i a l’entorn de manera positiva.