SMP i el Firart s’uneixen per lluitar contra l’Alzheimer

oct. 7, 2019

Durant les festes de Vilafranca, celebrades del 24 d’agost a l’1 de setembre, Serveis Mèdics Penedès va ser part d’una iniciativa inspiradora. SMP va col·laborar activament amb el Firart mitjançant les “Litografies Solidàries”, una iniciativa solidària que ja es manté engegada des de principis d’any. Una Col·laboració Inspiradora: Durant la 32a edició del Firart, una de les principals novetats va ser la participació activa de Serveis Mèdics Penedès. L’empresa va oferir dues litografies dels pintors Fuentetaja i Vives Fierro amb un objectiu ben clar: destinar l’import íntegre de les vendes a la Fundació Pasqual Maragall i als seus projectes de lluita contra l’Alzheimer. Una Iniciativa Sòlida: Les “Litografies Solidàries” no van ser una novetat a Vilafranca. Aquesta iniciativa es va posar en marxa per primera vegada al Gran Sopar de Gala Solidari organitzat pel 36è aniversari del Rotary Club Barcelona Pedralbes. Des de llavors, SMP ha aconseguit recaptar 17.000 euros que ja han estat entregats a la Fundació Pasqual Maragall. Una Lluita Conjunta Contra l’Alzheimer: La Fundació Pasqual Maragall és una entitat dedicada a la investigació i la lluita contra l’Alzheimer. Aquesta malaltia afecta a moltes persones i les seves famílies, i la fundació té com a objectiu avançar en la investigació i buscar solucions efectives. La col·laboració de SMP i del Firart és un exemple inspirador de com les empreses i les organitzacions poden unir-se per fer una diferència significativa. Estem orgullosos de ser part d’aquest esforç conjunt per aconseguir un futur lliure de l’Alzheimer. La vostra salut i benestar continuen sent la nostra prioritat, i estem compromesos a lluitar contra aquesta malaltia i altres desafiaments de salut. La recaptació de fons i la sensibilització són passos importants en aquest camí, i agraïm a SMP i al Firart pel seu compromís en aquesta causa.