SMP i el Rotary Club Barcelona donen suport a la lluita contra l’Alzheimer

ag. 22, 2019

Estem emocionats d’anunciar que Serveis Mèdics Penedès (SMP) i el Rotary Club Barcelona han fet una donació conjunta de 17.000€ a la Fundació Pasqual Maragall en el marc de la iniciativa “litografies solidàries”. Aquesta col·laboració té com a objectiu recaptar fons per a la investigació i la lluita contra l’Alzheimer. L’Iniciativa Solidària: La iniciativa “litografies solidàries” va néixer amb la venda de dues litografies, obres dels autors José Luis Fuentetaja i Antoni Vives Fierro. Aquesta venda ha permès recaptar fons que ara es destinaran a la Fundació Pasqual Maragall, una entitat dedicada a la investigació de l’Alzheimer i a la cerca de solucions que ajudin a prevenir i combatre aquesta malaltia devastadora. La Importància de la Investigació: L’Alzheimer és una malaltia que afecta a un nombre creixent de persones i les seves famílies. La Fundació Pasqual Maragall té com a objectiu comprendre millor aquesta malaltia, identificar-la en les etapes més primerenques i treballar en noves teràpies i tractaments. Tot i que els recursos són limitats, la fundació està compromesa en la seva tasca i ha expressat el seu agraïment a SMP i al Rotary Club Barcelona per la seva generosa donació. Un Compromís Continuat: SMP vol mantenir el contacte i la col·laboració amb la Fundació Pasqual Maragall en la lluita contra l’Alzheimer. Aquesta malaltia afecta moltes persones i les seves famílies, i SMP està compromès a seguir treballant en noves iniciatives i col·laboracions per contribuir a la investigació d’aquesta malaltia i a la millora de la vida dels pacients. Estem orgullosos de ser part d’aquest esforç i seguir col·laborant amb entitats compromeses com la Fundació Pasqual Maragall per aconseguir un futur lliure de l’Alzheimer. La vostra salut i benestar continuen sent la nostra prioritat, i estem dedicats a lluitar contra aquesta malaltia i altres desafiaments de salut. Gràcies a tots els que heu col·laborat amb aquesta iniciativa solidària.