Novetats al Portal del Pacient: Ja Pots Consultar Resultats d’Analítiques i Informes de Patologia

ag. 22, 2019

Estem emocionats d’anunciar una nova millora al Portal del Pacient de SMP que farà que la vostra experiència sigui més còmoda i eficient. A partir d’ara, ja podeu consultar els resultats d’analítiques i informes de patologia directament a través del Portal. Aquesta nova incorporació al Portal té com a objectiu principal millorar l’experiència dels usuaris, proporcionant una forma més senzilla i còmoda d’accedir als resultats d’aquestes proves. Aquesta funcionalitat és particularment útil perquè us estalvia tràmits, com demanar visites o trucar al centre per obtenir resultats. A més, també ajuda a reduir la càrrega de treball del personal de SMP, permetent-los centrar-se en atendre les necessitats dels pacients. Menys Paper, Més Sostenibilitat: A més de l’aspecte pràctic, aquesta nova funció ajuda a SMP a ser un centre mèdic més ecològic. Fins ara, molts informes d’analítiques i de patologia es lliuraven en paper, el que implica un ús significatiu de recursos. La digitalització d’aquests resultats permet reduir dràsticament el consum de paper i contribuir a la sostenibilitat del medi ambient. Quina Documentació Podeu Consultar: A més dels resultats d’analítiques i informes de patologia, el Portal del Pacient ja us ofereix accés a una àmplia gamma de documentació clínica, incloent: Informes de radiologia simple Informes d’ecografies Informes de mamografies Informes de ressonàncies magnètiques Informes de tomografies computades (TAC) Informes de densitometries Imatges radiològiques Informes d’altres exploracions, com audiometries, endoscòpies/colonoscòpies, eco-Dopplers, electrocardiogrames, electromiogrames, ergometries, holters d’arrítmies, proves oftalmològiques, espirometries i electroencefalogrames. Registra’t al Portal del Pacient: Si encara no esteu donats d’alta al Portal del Pacient, podeu sol·licitar l’accés fent servir el formulari de registre al Portal. Una vegada registrats, podreu consultar i accedir a la vostra documentació clínica quan i des d’on vulgueu. Estem compromesos a oferir un servei ràpid, fàcil i còmode als nostres pacients. Aquesta és només una de les moltes millores que estem implementant per oferir-vos una assistència mèdica de qualitat. La vostra salut és la nostra prioritat, i estem emocionats de continuar millorant els nostres serveis per al vostre benestar.