Títol: Innovació Mèdica: Nova Ressonància Magnètica Echelon Smart 1,5T de Hitachi a SMP Vilafranca

maig 30, 2019

Estem emocionats d’anunciar que SMP Vilafranca ha posat en funcionament una nova Ressonància Magnètica Echelon Smart 1,5T de Hitachi, un equipament de darrera generació que millorarà significativament la qualitat de les imatges diagnòstiques i oferirà una experiència més confortable per als nostres pacients. Aquesta inversió és una fita important per a Serveis Mèdics Penedès, ja que ens permet oferir serveis de diagnosi mèdica més avançats i precissos. A continuació, volem destacar algunes de les característiques i beneficis d’aquesta nova Ressonància Magnètica: 1. RM Intel·ligent: Aquest equipament combina diverses tecnologies per obtenir imatges d’alta definició de tot el cos. Això inclou especialitats com traumatologia, digestologia, neurologia i urologia, que ara podran obtenir imatges més detallades d’estructures internes, patologies i lesions. 2. Reducció del Temps d’Exploració: Gràcies a la funció SmartSPEED, s’ha minimitzat el temps necessari per a realitzar la prova, la qual cosa millora l’eficiència i la comoditat dels pacients. 3. Menys Sorolls i Més Confort: Aquesta Ressonància Magnètica redueix els sorolls durant l’exploració dels 130 a 60 decibels, la qual cosa proporciona una experiència més silenciosa i menys ansiògena per als pacients. A més, s’ha afegit una finestra virtual al sostre per a tranquil·litzar encara més els pacients. 4. Eficiència Energètica: L’equipament està dissenyat amb una eficiència energètica notable. S’han reduït els costos de funcionament fins a un 60% gràcies a un consum d’energia baix i zero evaporacions. 5. Minimizació de l’Espai: La instal·lació de la nova Ressonància Magnètica ocupa el mínim espai possible, el que millora la comoditat i l’accessibilitat a l’equip. El Dr. Josep Panyella, administrador i director mèdic de Serveis Mèdics Penedès, ha destacat que aquesta adquisició respon a l’objectiu de SMP de mantenir una evolució constant en innovació tecnològica per poder oferir el millor servei possible als nostres pacients. Per celebrar la posada en marxa d’aquest nou equipament, vam realitzar un acte inaugural al Teatre Casal de Vilafranca. Acompanyats per treballadors, col·laboradors i clients, el Dr. Panyella i la Dra. Villani de l’equip de radiologia van explicar els detalls i beneficis d’aquesta Ressonància Magnètica de darrera generació. La Ressonància Magnètica és una prova essencial per a la diagnosi de moltes malalties, ja que permet visualitzar amb detall les estructures internes del cos. A SMP, estem compromesos a oferir als nostres pacients serveis de diagnosi mèdica de primer nivell. Amb aquest nou equipament, augmentarem la quantitat de ressonàncies realitzades i millorarem la qualitat de les imatges, tot proporcionant una experiència més confortable per als pacients. Si teniu alguna pregunta o voleu concertar una cita per a una ressonància magnètica, no dubteu a contactar amb nosaltres. La vostra salut és la nostra prioritat.