Serveis Mèdics Penedès Amplia les Opcions del Portal del Pacient amb la Consulta i Descàrrega d’Imatges Radiològiques

maig 15, 2019

Ens complau anunciar que el Portal del Pacient de Serveis Mèdics Penedès (SMP) ofereix ara una nova funcionalitat: la possibilitat de consultar i descarregar imatges radiològiques. A més de proporcionar informes mèdics, el portal també us permetrà accedir a les vostres “imatges de cortesia” en format PDF. Aquesta ampliació de funcions reforçarà encara més la vostra documentació mèdica i millorarà la vostra experiència com a pacient. Aquesta iniciativa està en línia amb la nova Llei de Protecció de Dades (RGPD) que regula la portabilitat digital de la informació clínica dels pacients a les plataformes amb documentació mèdica digitalitzada. El Portal del Pacient de SMP, desenvolupat amb el sistema OpenCDE de Clinical Document Engineering, està a l’avantguarda en proporcionar als seus usuaris la capacitat d’emportar-se els seus informes mèdics i imatges radiològiques, tot en conformitat amb aquesta normativa. A més, volem recordar-vos les característiques i beneficis claus del Portal del Pacient per als usuaris: 1. Comoditat, Seguretat i Confidencialitat: Amb la possibilitat d’accedir al portal des de qualsevol dispositiu mòbil, podeu consultar la vostra informació de manera segura i confidencial. 2. Apoderament del Pacient: Podeu accedir i gestionar la vostra pròpia documentació mèdica, col·laborant més activament en el vostre propi procés de salut. 3. Eficiència Mèdica i Assistencial: Emmagatzemant la informació mèdica en format digital, SMP minimitza pèrdues i repeticions de documentació, millorant l’eficàcia dels serveis assistencials. 4. Canvi en la Relació Mèdic-Pacient: El portal afavoreix una relació mèdic-pacient més directa i oberta, en la qual els pacients poden participar activament en les seves pròpies decisions de salut. També us volem avançar que en els pròxims mesos tenim previst incorporar noves millores a la plataforma, amb l’objectiu de millorar encara més l’experiència dels usuaris i oferir-ne més opcions integrades des d’un únic sistema. El Portal del Pacient és una eina clau per a SMP i els seus pacients, i estem compromesos a continuar millorant-la i mantenint-la actualitzada per oferir un servei complet i eficaç a tots els que confieu en els nostres serveis. Estigueu atents a més notícies i funcions noves que vindran en el futur. La vostra salut i benestar són la nostra prioritat.