Serveis Mèdics Penedès S’Uneix a l’Esforç per la Mobilitat Segura amb el Lliurament d’un Parc Mòbil d’Educació Viària a Vilafranca

abr. 30, 2019

Serveis Mèdics Penedès, en col·laboració amb l’Ajuntament i la Policia Local de Vilafranca, ha pres una iniciativa encomiable destinada a fomentar la seguretat viària i l’educació en matèria de mobilitat segura. Aquesta innovadora proposta pren la forma d’un parc mòbil d’educació viària, que es dedicarà principalment a oferir formació en educació viària a estudiants de les escoles i instituts de Vilafranca del Penedès. Aquest conveni, signat pel regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Manel Montfort, i el director de Serveis Mèdics Penedès, Josep Panyella, marca un important pas cap a la millora de la seguretat viària a la regió. El parc mòbil d’educació viària serà estrenat a Vilafranca, però la seva major avantatge rau en la seva capacitat de muntar-se i desmuntar-se fàcilment, la qual cosa el converteix en una eina versàtil per a la promoció de la seguretat viària a múltiples llocs. Aquesta iniciativa va sorgir arran dels anys d’experiència que Serveis Mèdics Penedès porta oferint revisions mèdiques per a la concessió de permisos de conduir i la seva voluntat de contribuir activament a la millora de la seguretat viària. El propòsit fonamental d’aquest parc viari és dotar els joves estudiants dels coneixements i les habilitats necessàries per a la identificació de situacions d’emergència i l’adopció de comportaments segurs i cívics en un entorn de circulació viària. A través d’activitats dinàmiques i lúdiques, els participants aprenen a actuar de manera segura i responsabilitzar-se de la seva conducta en la carretera. La iniciativa ha estat ben rebuda per l’Ajuntament i la Policia Local de Vilafranca, que participaran activament en la difusió i el desenvolupament d’aquest projecte. Els plans a llarg termini inclouen l’expansió d’aquesta iniciativa a altres municipis on Serveis Mèdics Penedès té centres de reconeixements mèdics per a la concessió i la renovació de permisos de conduir, com Sant Sadurní, Gelida i El Vendrell. Serveis Mèdics Penedès està encantat d’unir-se a aquesta important tasca i col·laborar amb les institucions locals per potenciar la formació i la conscienciació en la conducció de vehicles. L’objectiu final és reduir la sinistralitat i millorar la seguretat viària a la comarca de l’Alt Penedès. Estem compromesos a contribuir al benestar de la nostra comunitat mitjançant la promoció de la mobilitat segura i l’educació viària. Aquesta és una fita més en la nostra constant missió d’ofereixre un servei de qualitat i millorar la vida dels nostres pacients i la nostra comunitat. Esperem que aquesta iniciativa sigui només el principi d’un canvi significatiu en la manera com enfrontem els desafiaments de la seguretat viària.