Serveis Mèdics Penedès Obtingut el Certificat d’Excel·lència ServiCert de SGS per Serveis de Rehabilitació

abr. 12, 2019

És amb un gran orgull que anunciem que Serveis Mèdics Penedès ha estat guardonat amb el prestigiós certificat d’excel·lència ServiCert, concedit per SGS, una de les organitzacions de certificació més reputades del món. Aquest reconeixement es destina al servei de rehabilitació ofert als nostres centres de Vilafranca, Vilanova, Sant Sadurní i El Vendrell. Aquest certificat d’excel·lència representa un testimoni de la nostra dedicació a oferir serveis de rehabilitació de la més alta qualitat, destacant la nostra inquebrantable tasca d’assegurar la seguretat i el benestar dels nostres pacients. L’avaluació d’aquesta àrea de rehabilitació va abastar diverses característiques fonamentals que es troben en la base de la nostra oferta de serveis. Aquestes característiques, exhaustivament analitzades i verificades pel SGS, inclouen els següents aspectes: 1. Seguretat i Legislació: Hem complert amb les més estrictes normatives de seguretat i legislació en tot moment. La seguretat dels pacients és una prioritat màxima i estem compromesos a proporcionar un entorn segur i protegit en les nostres instal·lacions de rehabilitació. 2. Manteniment i Instal·lacions: Hem mantingut les nostres instal·lacions a un nivell d’excel·lència. Aquestes instal·lacions estan dissenyades i equipades específicament per a les teràpies i les necessitats dels pacients. 3. Recursos Humans: El nostre personal està altament qualificat i compromès amb el benestar dels pacients. Les seves habilitats, coneixements i experiència són essencials per proporcionar un servei de rehabilitació de primer nivell. 4. Seguretat i Medició: La nostra atenció constant als protocols de seguretat i mesures de control de qualitat ens ha permès establir els nivells més elevats de seguretat possibles en les nostres pràctiques de rehabilitació. 5. Presentació del Servei: La nostra presentació de servei ha estat avançada i professional, assegurant una comunicació transparent i accessible amb els nostres pacients. 6. Alta i Informe: Les nostres pràctiques d’alta i informe són precisos i puntuals, assegurant que els pacients rebin les dades i la informació necessària per seguir adequadament el seu procés de rehabilitació. 7. Veu del Client: Valorem les opinions dels nostres pacients i estem compromesos a millorar i adaptar els nostres serveis segons les seves necessitats i expectatives. Amb aquest reconeixement, Serveis Mèdics Penedès ha estat concedit el certificat de qualitat Gold Partner, un testimoni de la nostra excel·lència i el nostre compromís envers l’atenció mèdica de la més alta qualitat. Aquesta distinció és un reflex de la nostra passió per proporcionar serveis de rehabilitació excepcionals i el nostre compromís d’assegurar la salut i el benestar dels nostres pacients. Continuarem treballant incansablement per mantenir aquesta excel·lència i per seguir oferint els millors serveis possibles. Estem profundament agraïts a tots els qui han contribuït a aquesta fita i esperem continuar servint la nostra comunitat amb integritat, compromís i qualitat en tots els aspectes de la nostra pràctica mèdica.