Serveis Mèdics Penedès Presenta “Litografies Solidàries” en Suport a la Lluita contra l’Alzheimer

març 6, 2019

Serveis Mèdics Penedès (SMP) ha donat un pas més en la seva tasca de responsabilitat social corporativa amb la presentació de la iniciativa “Litografies Solidàries”, una col·laboració destinada a recaptar fons per la lluita contra l’Alzheimer a través de la Fundació Pasqual Maragall. Aquesta notable iniciativa ofereix una oportunitat tant per als amants de l’art com per als partidaris d’ajudar una causa tan important com la recerca de l’Alzheimer. Les dues litografies seleccionades per a aquesta col·laboració són obres de dos destacats artistes: José Luis Fuentetaja, resident a Sitges, i Antoni Vives Fierro de Barcelona. SMP ha editat aquestes litografies, que porten la signatura original de cada autor, i les posarà a disposició del públic per a la compra. Fuentetaja, present a l’acte de presentació, va compartir la seva experiència personal amb l’Alzheimer, destacant com aquesta malaltia ha impactat la vida de la seva mare. Amb una gran emoció, va expressar el seu honor per poder contribuir a aquesta iniciativa que recaptarà fons per a la recerca de l’Alzheimer i, idealment, contribuirà a reduir l’impacte d’aquesta malaltia en les futures generacions. Aquesta col·laboració sorgeix de l’associació amb el 36è aniversari del Rotary Club Barcelona Pedralbes, que organitza el Gran Sopar de Gala Solidari previst per al 22 de març. L’esdeveniment se centrarà a recaptar fons per a la Fundació Pasqual Maragall i la seva tasca en la investigació de l’Alzheimer. Serveis Mèdics Penedès està compromesa en l’organització d’aquest sopar i, a més, proporcionarà l’oportunitat de conèixer i obtenir la signatura i dedicatoria dels autors de les litografies. Les litografies estan disponibles a un cost de 100€ per una única litografia i de 150€ si s’adquireixen dues. Les persones interessades a col·laborar amb aquesta causa poden contactar amb SMP o visitant qualsevol dels centres de Serveis Mèdics Penedès. Tota la recaptació de la venda de les litografies, juntament amb una part de la recaptació del sopar de gala, serà destinada íntegrament a la Fundació Pasqual Maragall i els seus projectes d’investigació i lluita contra l’Alzheimer. Aquesta iniciativa exemplifica la dedicació contínua de SMP a l’atenció de la comunitat i a les causes importants de salut i benestar social.