SMP Reforça la Seguretat Viària a la Comarca amb Nous Serveis i Iniciatives Educatives

gen. 2, 2019

Serveis Mèdics Penedès (SMP) està compromès amb la seguretat viària de la comarca i ha pres mesures significatives per millorar-la. Recentment, SMP ha adquirit el Centre Comarcal de Certificats Mèdics de Vilafranca (CCCM), ampliant la seva oferta de reconeixements mèdics per a l’obtenció i renovació de permisos de conduir. A més, SMP té com a objectiu desenvolupar iniciatives educatives per contribuir a la millora de la seguretat viària. Ampliació dels Serveis de Reconeixements Mèdics A partir del 2 de gener, SMP expandirà significativament la seva presència a la comarca amb la realització de reconeixements mèdics per a permisos de conduir. Tota l’activitat generada pel CCCM es traslladarà a les instal·lacions de SMP Vilafranca, que ja ofereix aquest servei des de fa més de 20 anys. Amb aquesta expansió, SMP millorarà l’accessibilitat i l’eficàcia en les revisions mèdiques per a l’obtenció de permisos de conduir. Els pacients podran realitzar la revisió sense necessitat de cita prèvia o programar una cita amb antelació mitjançant la opció “cita online” a la pàgina web de SMP. Horari de Servei de Reconeixements Mèdics El servei de reconeixements mèdics estarà disponible de dilluns a dijous en horari de 9.30 a 13 h i de 16 a 19.30 h, per a la comoditat dels pacients. Iniciatives Educatives en Seguretat Viària SMP no només amplia els seus serveis, sinó que també busca participar activament en la millora de la seguretat viària a les comarques del Penedès i el Garraf. Aquesta col·laboració inclou la creació d’iniciatives educatives basades en la informació i l’educació de la població. Un exemple d’això és l’estudi per a la detecció dels punts negres locals, que serveix com a prevenció per als conductors i ajuda a reduir el nombre d’accidents de trànsit a la comarca. SMP treballarà de la mà amb escoles, instituts i ajuntaments locals per promoure la seguretat viària i educar els conductors, amb un enfocament especial en els conductors joves. SMP també col·laborarà amb altres agents implicats en la seguretat viària, com la policia local, per aconseguir aquest objectiu conjuntament. La seguretat viària és una prioritat per a SMP, i amb aquestes accions, busquem crear un entorn més segur per a tots els ciutadans de la comarca. Amb la vostra col·laboració, podem fer una diferència significativa i reduir els accidents de trànsit a la nostra comarca.