Títol: Serveis Mèdics Penedès Celebra el seu 25è Aniversari

nov. 14, 2018

El passat 2 de novembre, Serveis Mèdics Penedès va celebrar un esdeveniment destacat per commemorar els seus 25 anys de dedicació al camp de la salut. L’ocasió va ser una gran festa amb l’equip de treballadors, col·laboradors i persones més properes que han contribuït a aconseguir l’objectiu central de SMP: ser una empresa de referència en el sector de la salut. Aquesta fita és una mostra de l’esperit persistent i la dedicació de tot l’equip. L’esdeveniment va tenir lloc a la Daurada Beach Club i va ser una oportunitat per mirar enrere i reflexionar sobre els èxits i reptes superats durant aquests 25 anys d’existència. El compromís de Serveis Mèdics Penedès amb la seva comunitat i la prestació de serveis mèdics de qualitat va ser àmpliament celebrat i reconegut. En aquests 25 anys, SMP ha experimentat un creixement constant i ha mantingut un alt estàndard de servei mèdic. L’empresa segueix amb el seu compromís de millorar la vida dels seus pacients mitjançant la prestació de serveis de salut de primera qualitat. Aquesta celebració no només va marcar una fita important en la història de SMP, sinó que també va reflectir l’esperit i la dedicació que continuaran guiant l’empresa en el futur. Serveis Mèdics Penedès vol expressar el seu agraïment a tots els treballadors, col·laboradors i a totes les persones que han estat part fonamental de la seva trajectòria. Aquests 25 anys de servei i compromís són només el principi, ja que SMP està compromesa a seguir creixent i oferint els millors serveis mèdics als seus pacients. Moltes gràcies a tots per fer-ho possible i per seguir transformant el servei en relació!