Serveis Mèdics Penedès Estrena un TAC Fujifilm d’Última Generació

oct. 1, 2018

Serveis Mèdics Penedès ha assolit un gran avenç tecnològic en la seva oferta de serveis mèdics amb la instal·lació del primer TAC Fujifilm a Europa. Aquesta important adquisició representa un gran pas en l’aposta de l’empresa per millorar la qualitat de vida dels seus pacients i oferir diagnòstics més precisos i ràpids. Aquesta nova tecnologia TAC (Tomografia Axial Computaritzada) compta amb nombroses avantatges en comparació amb els sistemes anteriors, incloent una reducció significativa del temps d’exploració, una millor definició de les imatges i una menor exposició a les radiacions. Aquests avantatges són fonamentals per al benestar dels pacients, ja que implica menys radiació, reduint riscos, i imatges de diagnòstic més nítides, la qual cosa ajuda els professionals mèdics a identificar i tractar malalties de manera més efectiva. La importància d’aquest avenç en tecnologia mèdica va quedar patent durant la visita de Nozomi Zekine, gerent general de màrqueting i negocis de Fujifilm, juntament amb altres representants d’aquesta empresa japonesa. Aquesta visita va ser un esdeveniment destacat que va celebrar la col·laboració entre Serveis Mèdics Penedès i Fujifilm. Amb la incorporació d’aquest TAC d’última generació, Serveis Mèdics Penedès continua compromès a oferir als seus pacients les millors opcions de diagnòstic i tractament. Aquest avenç és un exemple de la inversió constant en tecnologia i serveis mèdics de qualitat per millorar la vida de la comunitat. Per celebrar aquesta fita, els representants de Serveis Mèdics Penedès i Fujifilm van visitar les caves Llopart, en un esdeveniment que va remarcar la importància d’aquest avenç tecnològic per a la comunitat i la col·laboració entre ambdues empreses.