Serveis Mèdics Penedès Patrocina el Concurs de Pintura del Vendrell 2018

set. 5, 2018

El divendres 24 d’agost, la Sala del Portal del Pardo va ser l’escenari d’un esdeveniment cultural destacat: el lliurament dels premis del Concurs de Pintura del Vendrell 2018. Aquest acte coincidia amb la inauguració de l’exposició de les obres seleccionades, així com amb una exhibició de pintura de Julio García Iglesias, guanyador del segon premi del Concurs de Pintura del Vendrell l’any 2016. Els premis van ser patrocinats per diverses empreses i institucions, entre elles Serveis Mèdics Penedès, que va finançar el primer premi de 1.800 euros. El guanyador d’aquest premi va ser Narcís Sala Gascons, de Lloret de Mar, pel seu treball titulat “Desert urbà II.” El segon premi, dotat amb 1.000 euros i patrocinat per Barnadas Assessors, va ser concedit a Álvaro Romero Molina, de Tarragona, per la seva obra “Trencada.” Finalment, el tercer premi, de 750 euros i atorgat per l’Ajuntament del Vendrell, va ser guanyat per Ernest Descals Pujol, de Manresa, per la seva obra “Personatges a la cafeteria.” El jurat, format per professionals del món de l’art i la cultura, va seleccionar un total de 11 obres entre les 33 presentades al concurs. Aquesta selecció va ser el resultat d’una deliberació realitzada el 7 d’agost i incloïa obres d’artistes procedents de diferents ciutats i pobles. Serveis Mèdics Penedès està orgullós de col·laborar en aquest certamen que fomenta l’art i la cultura al Vendrell. El Concurs de Pintura és una oportunitat per a artistes de mostrar el seu talent i contribueix a enriquir la vida cultural de la comunitat. Esperem seguir col·laborant en futures edicions d’aquest esdeveniment que ja és una referència a l’àmbit artístic del municipi del Vendrell.