Serveis Mèdics Penedès Celebra 25 Anys d’Atenció Mèdica de Qualitat i Introdueix el Portal del Pacient

juny 28, 2018

25 anys d’innovació, compromís amb la salut i millora contínua. A Serveis Mèdics Penedès (SMP), celebrem una fita important en la nostra trajectòria com a proveïdors de serveis de salut a la comunitat. Durant aquest quart de segle, hem treballat incansablement per millorar la qualitat de vida de les persones que confien en nosaltres. I avui, en aquesta ocasió especial, estem encantats d’anunciar una nova millora que aportarà comoditat i eficiència als nostres pacients: el Portal del Pacient. Un Nou Esglaó en la Qualitat Assistencial El Portal del Pacient és un espai personal creat amb l’objectiu de proporcionar-vos un accés fàcil i còmode a la vostra documentació mèdica. A través d’aquesta plataforma, podreu consultar els informes i proves que els nostres metges us hagin compartit. Aquesta eina digital us permetrà accedir-hi des de qualsevol dispositiu i en qualsevol moment, donant-vos la llibertat de gestionar la vostra documentació mèdica de manera eficient. Beneficis del Portal del Pacient Amigable amb el Medi Ambient: La digitalització de la vostra documentació mèdica contribueix a la reducció de l’ús de paper i a una major sostenibilitat ambiental. Accessibilitat, Rapidesa i Comoditat: Ja no cal que us desplaceu físicament per a consultar la vostra informació clínica. El Portal del Pacient us permet fer-ho des d’on vulgueu i quan vulgueu, garantint una experiència àgil i còmoda. Eficiència Mèdica i Assistencial: L’emmagatzematge digital de la vostra informació mèdica elimina la possibilitat de pèrdues o duplicacions de documents, i agilitza la gestió assistencial. Apropament Professional Mèdic – Pacient: Amb el Portal del Pacient, establim una relació mèdic-pacient més estreta i oberta, proporcionant-vos un accés directe a les vostres exploracions mèdiques i documentació. El Nostre Compromís Continua A SMP, el nostre objectiu és proporcionar una atenció mèdica de qualitat i estar a prop dels nostres pacients. El Portal del Pacient és un pas més en la consecució d’aquest objectiu, acostant-nos més a vosaltres. Amb 25 anys d’experiència i un futur ple de noves oportunitats, continuarem treballant per millorar la vostra salut i benestar dia a dia. Voleu saber més sobre el Portal del Pacient de SMP? Estem aquí per respondre a les vostres preguntes i proporcionar-vos més informació sobre com aquesta eina pot millorar la vostra experiència mèdica amb nosaltres. La vostra salut està només a uns clics de distància.