SMP Reb el Premi FEGP 2018: Celebrant 25 Anys d’Excel·lència

maig 7, 2018

El passat 25 d’octubre, la Federació Empresarial del Gran Penedès va celebrar la seva Nit de l’Empresa a la Finca Mas Solers, a Sant Pere de Ribes. L’esdeveniment va reunir gairebé quatre-cents empresaris, directius i representants institucionals de les comarques del Gran Penedès. Durant aquesta vetllada memorable, es van lliurar els prestigiosos Premis FEGP 2018 a 18 empreses d’aquesta regió. Serveis Mèdics Penedès (SMP) va ser un dels homenatjats d’aquesta nit pel seu 25è aniversari, un reconeixement a una trajectòria de dedicació, professionalisme i compromís amb la comunitat. A SMP, estem més que agraïts per aquest honor i el volem compartir amb totes les persones i empreses que han contribuït al nostre èxit. Durant els nostres 25 anys d’experiència, hem enfrontat reptes i adversitats, però també hem assolit èxits significatius. Hem treballat incansablement per guanyar la confiança dels nostres pacients i assegurar la viabilitat dels projectes que hem emprès. Aquest premi és un testimoni del nostre compromís amb la millora contínua i l’evolució constant en el camp dels serveis assistencials. La nostra empresa està dedicada a proporcionar atenció mèdica de qualitat als nostres pacients, i continuarem treballant per oferir serveis que superin les expectatives. Aquests 25 anys de dedicació, perseverança i excel·lència ens inspiren a seguir endavant amb la mateixa passió i determinació que ens han portat fins aquí. Volem agrair a tots els nostres pacients, socis i col·laboradors que han estat al nostre costat en aquest viatge. El nostre èxit no hauria estat possible sense la vostra confiança i suport. Continuarem construint junts un futur més brillant i oferint serveis assistencials de primera classe a la nostra comunitat. Agraïm a la Federació Empresarial del Gran Penedès per aquest premi i a totes les persones que han fet aquesta nit especial. Estem emocionats pel que depara el futur i esperem continuar creixent i millorant.