SMP Renova el seu Compromís amb la Secció Esportiva Casal de Vilafranca

març 20, 2018

A Serveis Mèdics Penedès (SMP), tenim una gran passió per l’esport i els valors que aquest transmet a les nostres comunitats locals. És per això que estem encantats d’anunciar la renovació del nostre acord de patrocini amb la Secció Esportiva Casal de Vilafranca, un acord que té una importància destacada per a totes dues parts. Un Acord Amb Diversos Àmbits de Vinculació Aquest acord de patrocini té dues àrees principals de vinculació que creiem que són essencials per al desenvolupament dels valors esportius i la salut de la comunitat. En el pla esportiu, l’acord permet la continuïtat del treball formatiu dels equips base del club durant les pròximes tres temporades. Això inclou el desenvolupament d’un programa de tecnificació per als joves que s’inicien en la pràctica de bàsquet al Casal. Aquest aspecte de l’acord reflecteix el compromís compartit d’ajudar a desenvolupar les habilitats esportives i els valors dels joves esportistes. En el pla corporatiu, SMP es converteix en el proveïdor especialitzat en serveis de salut de l’entitat. Això significa que estem compromesos a proporcionar assistència mèdica especialitzada i serveis de salut a l’entitat. Ens prenem aquesta responsabilitat amb seriositat i estem orgullosos de ser part de l’equip que cuida de la salut i el benestar de la comunitat esportiva. Compromís Amb la Comunitat i els Valors de l’Esport A SMP, creiem que l’esport és una eina poderosa per transmetre valors com la disciplina, la dedicació, la cooperació i la superació personal. Aquest acord és una expressió més del nostre compromís amb la promoció d’aquests valors a través de l’esport. Estem encantats de seguir treballant i vinculant-nos amb entitats relacionades amb l’esport. Aquesta és una oportunitat més de formar part activa de tot el que té a veure amb l’àmbit esportiu a la nostra comarca i de seguir fomentant els valors i la qualitat en la pràctica esportiva. El nostre compromís amb la comunitat es manté ferm, i estem emocionats per veure els èxits i les oportunitats que aquesta col·laboració ens portarà en els pròxims anys.